Kan ik EN-Primeur wijnen kopen bij Grandcruwijnen

Blijf op de Hoogte van En Primeur en Prestigieuze Wijnen bij Grandcruwijnen

Grandcruwijnen biedt een exclusieve service om u als eerste te informeren over En Primeur en prestigieuze wijnen. Deze wijnen, bekend om hun beperkte beschikbaarheid en het belang van snelle besluitvorming, worden via een privacy-vriendelijke En-Primeur Whatsapp verzendlijst gecommuniceerd.

Hoe Werkt Het?

  • Aanmelden: U kunt zich hier aanmelden voor de en-primeur verzendlijst.

  • WhatsApp Bericht: Na aanmelding ontvangt u een WhatsApp bericht (vanuit 0653179802) voor een eenmalige bevestiging van uw deelname. Uw privacy is gegarandeerd; een akkoord is nodig om verder te gaan.

  • Exclusieve Aanbiedingen: Direct nadat wij het aanbod ontvangen, informeren wij u via WhatsApp en e-mail over de beschikbaarheid, prijzen, en beoordelingen van de wijnen. Snelle actie is vereist om te profiteren van de voordelige En-Primeur prijzen.

  • Bestellen: Indien geïnteresseerd, reageert u via WhatsApp of e-mail. Na bevestiging van uw bestelling door Place du Bordeaux, versturen wij een orderbevestiging en factuur die binnen 10 dagen voldaan moet worden. We hanteren "First come, First Serve" voor de toewijzing van wijnen.

  • Betaling en Levering: Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten, maar inclusief accijns. Wijnen kunnen worden opgehaald of verzonden in originele verpakking, waarbij verzendkosten tegen kostprijs worden doorberekend. Wij bieden gratis geconditioneerde opslag tot u besluit uw wijnen op te halen of te laten verzenden.

  • Interesse Monitoring: Bij gebrek aan interesse of reactie zullen wij u verwijderen van de verzendlijst. U kunt ook op elk moment aangeven uit de lijst verwijderd te willen worden.

Waarom En Primeur bij Grandcruwijnen?

Grandcruwijnen is een officiële handelaar die direct inkoopt bij Place du Bordeaux, wat betekent dat u gegarandeerd wijnen rechtstreeks van de chateaus krijgt. Dit biedt zekerheid tegen de veelvoorkomende problematiek van vervalsingen en slechte opslagcondities. De En Primeur verkoop biedt de mogelijkheid om wijnen vroegtijdig te kopen tegen prijzen die significant lager liggen dan de marktwaarde bij release. Dit maakt het een interessante investering of toevoeging aan uw wijnverzameling.

Samenvatting:

Grandcruwijnen biedt een naadloze en veilige manier om deel te nemen aan de En Primeur markt, met directe communicatie en duidelijke voorwaarden. Ontdek de wereld van prestigieuze wijnen met de zekerheid en expertise van Grandcruwijnen.