Goppion Caffè Jamaica Blue Mountain®-koffie -1 kg bonen

De meest bijzonder koffie ter wereld komt uit het Blue Mountain gebied in Jamaica. Deze bergen kleuren zich in een mysterieus blauw licht bij zonsondergang. Jamaica. In een verheven, door wolken gekuste regio van Jamaica
waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Omarmd door de mineraalrijke grond, bergschaduw, zeebries en veel zonlicht, geven de koffiestruiken hun uniek fruit. 

De Jamaica Blue Mountain®-koffie heeft een hart van deze bijzondere koffieboon aangevuld met de beste Arabica-bonen die het Centraal en Zuidamerikaanse continent te bieden heeft waaronder de voortreffelijke Huehuetenango koffiebonen uit de groene hooglanden van Guatemala. Een zeer exclusieve melange met een laag cafeïnegehalte. U proeft delicate bloemen, cacao; zachte delicate nasmaak. Deze koffie komt u normaliter alleen tegen in het zeer hoge segment horeca maar kunt u nu ook thuis verkrijgen via Grandcruwijnen.nl

Blue Mountain koffie is heel beperkt beschikbaar en wordt traditioneel verscheept in houten vaten (zoals rum). De bekende Tia Maria likeur wordt ook van deze koffiebonen gemaakt.

Deze uitvoering is een zak van 1kg met bonen

Over Goppion

Luigi Goppion startte in 1859 een klein koffiebarretje. Al snel begon hij zelf de koffiebonen te branden en ontstond de echte passie voor koffie alleen gemaakt van de allerbeste kwaliteit. De eerste koffie kwam Europa binnen via de haven van Venetië. De lokale koffiehandelaren rondom Venetië hadden hierdoor de eerste keus en konden hun koffie branden met de beste bonen. De familie Goppion brandt al sinds 1859 de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. Goppion Caffè is de favoriete koffie van de regio’s Friuli Venezia Gulia en Veneto.

In 1988 brachten ze de eerste volledig biologische en faitrade koffiemelange op de markt. In 2014 was er het eerste grote Nederlandse succes door het winnen van de Misset Koffie Top 100 met de Goppion Caffè Nativo. Ieder jaar zijn er ook weer Goppion klanten te vinden in de top 10 van de koffietest in het Algemeen Dagblad.

 

Kenmerken
Delicatessen Type Koffie
Land Italië
Regio Veneto
Wijnhuis Goppion Caffè
Biologisch Ja
Vegan Ja
Netto gewicht 1 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Goppion Caffè Jamaica Blue Mountain®-koffie -1 kg bonen
Uw waardering

Grandcruwijnen

Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

Onze online smart sommelier helpt je!

Laatste review

04.12.2022

Domaine Allimant-Laugner Cremant d'Alsace Rose

"Prima alternatief voor cChampagne. Kan als aperitif maar ook zeker goed..." LBRA

Bekijk product recensie