Felicetti Grano Duro Nero di Seppia Spaghetti

Regio | |
---|---|
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Omschrijving
De Monograno Felicetti zijn pasta van de hoogste kwaliteit, gemaakt met 's werelds meest uitzonderlijke granen: Matt, Khorosan Kamut, Farro en Cappelli. De Meester Pasta-Makers transformeren vakkundig deze gewaardeerde graansoorten in kunst, vol emotie met een harmonie van geuren en smaken. Gelegen op 1000 meter waar alleen he zuiverste bergwater en de zuiverste lucht van de Dolomieten een enorm verschil maken. Puur natuur en Zuiver. Gemaakt van de top onder de granen, het beste water en de zuiverste lucht. Dit zijn de pasta's waar de top Italiaanse restaurant gebruik van maken en is onvergelijkbaar met de industrieel massa geproduceerde supermarkt soorten. De toplijn van Monograno Felicetti is de Grandcru onder Pasta en daarom voeren wij ook deze geweldige pasta-soorten.
De Special-lijn van Felicetti geeft een unieke typische Italiaans martitiem element aan de pasta. De zwarte spaghetti heeft deze kleur a.g.v. het gebruik van inktvisinkt (Seppia). De spaghetti van durumtarwe met inktvisinkt van Pastificio Felicetti brengt alle energie van de zee vanaf het eerste vorkje op je bord. Pastificio Felicetti, bekend om de uitmuntendheid van zijn producten, gebruikt alleen de beste durumtarwe uit de Italiaanse graanschuur, Puglia
Durumtarwe van topkwaliteit en de smaak van de zee: het proeven ervan doet denken aan diners bij zonsondergang bij het strand, de geur van zout, de wind in je haar en zal je hart vergezellen op vakantie.De pasta heeft de kruidigheid van knoflook en chilipeper en de zoetheid van tomaat en spinazie omvat, allemaal met succes vermengd met de traditionele smaak van Felicetti-pasta. Een harmonieuze mix van smaak en verfijning.
De Durum Spaghetti met Inktvisinkt van Pastificio Felicetti is een pasta die langdurig op lage temperatuur wordt gedroogd. Hierdoor is het bestand tegen lang koken om kenmerkende voorgerechten te creëren. Ze zijn perfect bij zeevruchten of in combinatie met inktvis. Probeer het eens met mosselen en gedroogde tomaten. Zeer intrigerend, zelfs in heerlijke zee- en berggerechten.
Nutritional value | 80 g | 100 g |
---|---|---|
ENERGY | 1193 kJ | 1491 kJ |
282 kcal | 352 kcal | |
FAT | 1,1 g | 1,4 g |
OF WHICH SATURATES | 0,2 g | 0,3 g |
OF WHICH TRANS | 0 g | 0 g |
CARBOHYDRATE | 56 g | 70 g |
OF WICH SUGARS | 2,4 g | 3 g |
FIBERS | 2,8 g | 3,5 g |
PROTEIN | 10,4 g | 13 g |
SALT | 0,4 g | 0,5 g |
Specificaties
Delicatessen Type | Pasta & Risotto |
---|---|
Regio | Veneto |
Merk | Monograno Felicetti |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Vegan | Ja |
Netto gewicht | 500 gram |