Loading... 548 view(s)

The Wine Masterclass Experience : Preview van onze Exclusive Masterclasses in November

Wij hebben 2 hele mooie en exclusieve masterclasses gepland waarvoor je je nu al kunt inschrijven.

  • 2 November: Domaine Serene en Chateau La Cree - De top uit Bourgogne en Oregon
  • De datum moet nog worden bevestigd: Emilio Moro - Een van de oudste (top)huizen uit de Ribera del Duero

Hieronder vindt u meer informatie over de masterclasses en kunt u zich ook alvast aanmelden voor deze exclusieve masterclasses

Transatlantisch Terroir: Een Proeverijreis met Domaine Serene en Château La Crée

In de wereld van Pinot Noir en Chardonnay zijn er twee opvallende namen die bekendstaan om hun buitengewone toewijding aan terroir - Domaine Serene en Château La Crée. Onder het beheer van het visionaire echtpaar, Grace en Ken Evenstad, brengen deze twee gevierde landgoederen een dialoog tot stand tussen de Oude Wereld en de Nieuwe. Ze delen een diep respect voor de nobele druivensoorten Pinot Noir en Chardonnay, waarbij ze traditie eren en tegelijkertijd de grenzen verleggen van wat mogelijk is.

Mis deze zeldzame kans niet om de grenzeloze smaak van Pinot Noir en Chardonnay te ontdekken, zoals geïnterpreteerd door twee wereldberoemde wijnhuizen. Schrijf u vandaag nog in en laat u meevoeren op een onvergetelijke reis door een transatlantisch terroir.

Op Donderdag 2 November organiseert GrandCruWijnen een exclusieve Masterclass met een scala aan wijnen van Domaine Serene en Château La Crée. Deze Masterclass is enkel op uitnodiging en wordt verzonden via onze nieuwsbrief. U bent van harte uitgenodigd om u vooraf in te schrijven, maar deze registratie is nog geen bevestiging van deelname. Uiterlijk 2 weken voor de Masterclass zullen we de deelname bevestigen.

Sinds 1990 heeft Domaine Serene bekroonde Pinot Noir en Chardonnay geproduceerd die wereldwijd erkenning hebben gekregen. De lijst van prestigieuze prijzen omvat titels als "Werelds #3 Wijn van 2013" (Evenstad Reserve Pinot Noir) door Wine Spectator en "Beste Pinot Noir ter Wereld" (2012 Winery Hill Vineyard) door Decanter in 2016. In 2014 scoorde de Evenstad Reserve Chardonnay 95 punten en stond wereldwijd op de tweede plaats in de Top 100 van Wine Spectator. Hiermee verkreeg Domaine Serene de titel van het enige wijnhuis met een top 3 notering in zowel Pinot Noir als Chardonnay in de Top 100 van Wine Spectator. Deze indrukwekkende erkenningen weerspiegelen het voortdurende streven naar excellentie en vakmanschap bij Domaine Serene, en we zijn verheugd om hun bekroonde wijnen met u te delen.

Praktische Informatie:

Locatie

Tijd

GrandCruWijnen

Rijksstraatweg 24 

3316 EH Dordrecht

Ontvangst: 19:15

Start:19:30 

Einde: 21:30

2 November

SCHRIJF ME IN

Belangrijke Opmerking:

Deze exclusieve Masterclass biedt plaats aan maximaal 30 personen. Onze trouwe klanten en degenen die eerder wijnen van het landgoed hebben gekocht, krijgen voorrang bij deze unieke ervaring.

Als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]

In het Hart van Ribera del Duero: Ontdek de Iconische Wijngaarden van Emilio Moro

In het hart van Ribera del Duero, Spanje, liggen de iconische wijngaarden van Emilio Moro. Dit legendarische landgoed kent zijn oorsprong in de 19e eeuw - een verhaal van erfgoed, innovatie en een onwankelbare toewijding om wijnen te produceren die niet alleen het terroir weerspiegelen, maar ook excellentie uitstralen. De Moro-familie is synoniem geworden met de Tempranillo-druivensoort.

De innovatie bij Emilio Moro begon toen Emilio Moro zelf koos voor een zeer oud inheems clone van Tinto Fino (Tempranillo) voor de aanplant - waardoor ze zich voorgoed onderscheidden van andere wijngaarden in de regio.

GrandCruWijnen organiseert een exclusieve Masterclass met een assortiment wijnen van Emilio Moro. Deze Masterclass is uitsluitend op uitnodiging en wordt verzonden via onze nieuwsbrief. U kunt zich vooraf aanmelden, maar deze aanmelding is geen bevestiging van deelname. Deelname bevestigen wij uiterlijk 2 weken voor de Masterclass. De datum van de proeverij moet nog worden bevestigd - naar schatting begin 2024!

Praktische Informatie:

Locatie

Tijd

GrandCruWijnen

Rijksstraatweg 24 

3316 EH Dordrecht

Ontvangst: 19:15

Start:19:30 

Einde: 21:30

Begin 2024

SCHRIJF ME IN

Belangrijke Opmerking:

Deze exclusieve Masterclass biedt plaats aan maximaal 30 personen. Onze trouwe klanten en degenen die eerder wijnen van het wijnbedrijf hebben gekocht, krijgen voorrang voor deze unieke ervaring.

Als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]