Loading... 130 view(s)

En-primeur wijnen bij Grandcruwijnen

Ben je een wijnliefhebber die graag vooruitdenkt en op zoek is naar unieke en schaarse wijnen? Dan is Bordeaux En Primeur iets voor jou! Bij Grandcruwijnen bieden we je de kans om deze bijzondere wijnen vooruit te bestellen, oftewel een pre-order. Lees verder om alles te ontdekken over deze fascinerende wereld van En Primeur en hoe jij deel kunt uitmaken van deze exclusieve ervaring.

En-primeur bestellen bij Grandcruwijnen

Het proces is eenvoudig en vergelijkbaar met een normale bestelling. Via de Pre-order knop plaats je jouw bestelling en ontvang je een bevestiging met een indicatie van de beschikbaarheid. Zodra de wijnen beschikbaar zijn, ontvang je een bericht om ze te laten versturen of zelf op te halen. Onthoud dat wij geen deelleveringen doen, dus we versturen pas wanneer alles voorradig is.

En Primeur wijnen zijn niet alleen exclusief, maar ook aantrekkelijk geprijsd tijdens de voorverkoopperiode. 

Wat betekent Bordeaux En Primeur?

In Bordeaux betekent 'vente en primeur' de verkoop van een grand cru classé wijn voordat het eindproduct gereed is. Dit biedt vaak aanzienlijke prijsvoordelen ten opzichte van latere beschikbaarheid. Ontdek waarom dit proces Bordeauxwijnen uniek maakt!

Ontvang Exclusieve Aanbiedingen via WhatsApp!

We hebben goed nieuws voor En Primeur liefhebbers! Grandcruwijnen biedt een WhatsApp verzendlijst aan voor En Primeur. Op deze lijst ontvang je als eerste bericht over nieuwe aanbiedingen en vrijgave van iconische wijnen. Wil je deelnemen? Schrijf je in en mis geen enkele kans op deze exclusieve wijnen!