Caberlot
Caberlot werd eind jaren zestig voor het eerst geïdentificeerd in een verlaten wijngaard in de buurt van Padua door de agronoom Dr. Remigio Bordini, een vooraanstaande heer met wie ze nog steeds samenwerken. Na het horen van deze ontdekking ontmoette Wolf Dr. Bordini en de oenoloog Vittorio Fiore in de vroege jaren 1980, en na de bittere vorst van 1985 begon hij aan het produceren van een...
Caberlot werd eind jaren zestig voor het eerst geïdentificeerd in een verlaten wijngaard in de buurt van Padua door de agronoom Dr. Remigio Bordini, een vooraanstaande heer met wie ze nog steeds samenwerken. Na het horen van deze ontdekking ontmoette Wolf Dr. Bordini en de oenoloog Vittorio Fiore in de vroege jaren 1980, en na de bittere vorst van 1985 begon hij aan het produceren van een geweldige wijn met een werkelijk uniek karakter. De eerste wijngaard genaamd Carnasciale met een oppervlakte van 0,3 hectare werd in 1986 aangeplant in hoge dichtheid, en gobelet / albarello / head-trained, met 11.000 wijnstokken per hectare. Het autochtone terroir, rotsachtig en op hellingen, had al meer dan tweehonderd jaar niets anders gezien dan de cultuur van olijfbomen, aangezien er geen wijnstokken, geen kelder en geen vaten waren op de boerderij van Carnasciale.
Hoe smaakt wijn van de Caberlot druif?
Die In de neus geconcentreerde aroma’s van donker fruit, pruimen, bramen en specerijen. De smaak is vol, rond en sappig, met een bijzondere elegantie en een lange afdronk.
Caberlot werd eind jaren zestig voor het eerst geïdentificeerd in een verlaten wijngaard in de buurt van Padua door de agronoom Dr. Remigio Bordini, een vooraanstaande heer met wie ze nog steeds samenwerken. Na het horen van deze ontdekking ontmoette Wolf Dr. Bordini en de oenoloog Vittorio Fiore in de vroege jaren 1980, en na de bittere vorst van 1985 begon hij aan het produceren van een geweldige wijn met een werkelijk uniek karakter. De eerste wijngaard genaamd Carnasciale met een oppervlakte van 0,3 hectare werd in 1986 aangeplant in hoge dichtheid, en gobelet / albarello / head-trained, met 11.000 wijnstokken per hectare. Het autochtone terroir, rotsachtig en op hellingen, had al meer dan tweehonderd jaar niets anders gezien dan de cultuur van olijfbomen, aangezien er geen wijnstokken, geen kelder en geen vaten waren op de boerderij van Carnasciale.
Hoe smaakt wijn van de Caberlot druif?
Die In de neus geconcentreerde aroma’s van donker fruit, pruimen, bramen en specerijen. De smaak is vol, rond en sappig, met een bijzondere elegantie en een lange afdronk.