Hispano Suizas
Het Domein Hispano Suizas is het verhaal van de overtuiging om een droom werkelijkheid te laten worden. Drie mannen, Marc Grin, Pablo Ossorio et Rafael Navarra, zielsverwanten, deelden dezelfde droom omdat ze alle drie het grootste deel van hun leven in de wijnwereld werkten. Ze zochten naar een manier om hun droomwijn te realiseren. Hun onafhankelijkheid, contrasterende ervaringen en de drie sleutelelementen voor een goed product: traditionele wijnbouw, innoverende technologie en internationale ervaring leverden een klein meesterwerk op van 61 Ha wijnbouwgronden iets ten westen van Requena.
Hun doel: Hoge kwaliteits wijn produceren en deze toegankelijk maken voor het groeiende aantal van wijnliefhebbers. Dit vereist dagelijkse zorg en aandacht voor de beste manier om de beste wijn te produceren. Ze zijn heel voorzichtig en geduldig geweest tijdens de productie, wetende dat de juiste combinatie een verschrikkelijk mooi resultaat kan leveren. Het doel is ambitieus; om meesterlijke wijn te produceren en deze toegankelijk te maken voor de consument zijn meestal twee conflicterende instellingen.
De wijnen groeien op een gebied ter grootte van 61 ha, waarvan 46 ha om het wijnhuis heen ligt en de overige 15 ha maar 500 meter verwijderd is van de rest. Er worden veel verschillende druiven gegroeid, waaronder: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdejo, Bobal, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir en Petit Verdot. Er groeien ongeveer 4000 wijnstokken per hectare wat het wijnbedrijf toelaat om op een zeer preciese wijze te werk te gaan om de beste kwaliteit van druiven te kunnen groeien en oogsten. De productie is slechts 2kg per wijnstok. Doordat ze zoveel verschillende druiven groeien duurt de oogst bijna 3 maanden, het begint met de cava in Augustus en het eindigt met de rode wijnen in Oktober.
Het Domein Hispano Suizas is het verhaal van de overtuiging om een droom werkelijkheid te laten worden. Drie mannen, Marc Grin, Pablo Ossorio et Rafael Navarra, zielsverwanten, deelden dezelfde droom omdat ze alle drie het grootste deel van hun leven in de wijnwereld werkten. Ze zochten naar een manier om hun droomwijn te realiseren. Hun onafhankelijkheid, contrasterende ervaringen en de drie sleutelelementen voor een goed product: traditionele wijnbouw, innoverende technologie en internationale ervaring leverden een klein meesterwerk op van 61 Ha wijnbouwgronden iets ten westen van Requena.
Hun doel: Hoge kwaliteits wijn produceren en deze toegankelijk maken voor het groeiende aantal van wijnliefhebbers. Dit vereist dagelijkse zorg en aandacht voor de beste manier om de beste wijn te produceren. Ze zijn heel voorzichtig en geduldig geweest tijdens de productie, wetende dat de juiste combinatie een verschrikkelijk mooi resultaat kan leveren. Het doel is ambitieus; om meesterlijke wijn te produceren en deze toegankelijk te maken voor de consument zijn meestal twee conflicterende instellingen.
De wijnen groeien op een gebied ter grootte van 61 ha, waarvan 46 ha om het wijnhuis heen ligt en de overige 15 ha maar 500 meter verwijderd is van de rest. Er worden veel verschillende druiven gegroeid, waaronder: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Verdejo, Bobal, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir en Petit Verdot. Er groeien ongeveer 4000 wijnstokken per hectare wat het wijnbedrijf toelaat om op een zeer preciese wijze te werk te gaan om de beste kwaliteit van druiven te kunnen groeien en oogsten. De productie is slechts 2kg per wijnstok. Doordat ze zoveel verschillende druiven groeien duurt de oogst bijna 3 maanden, het begint met de cava in Augustus en het eindigt met de rode wijnen in Oktober.