Filteren

Fris

De familie Bogle verbouwt al vanaf de negentiende eeuw wijnen. Pas rond 1968 plantte de familie de eerste wijnstokken in de buurt van Clarksburgh U.S.A. Na jaren van hard werken heeft de Bogle familie meer dan 1200 ha wijnbouw in California. Met de groei van het bedrijft vestigde de familie naam binnen de wijnwereld, zowel in Amerika als daarbuiten. De belangrijkste oorzaak van het succes bestaat eruit dat de familie zich dagelijks bezighoudt met de productie van wijn. De familie begrijpt dat wijnen van hoge kwaliteit begint bij uitstekende druivenrassen. Zij zorgen daarvoor door met respect voor het land en de omgeving biologisch te werken.  Het verhaal achter de fazant op de etiketten van de wijnen is als volgt. De familie wilde een label waarin de streek van de wijngaarden tot uiting kwam. De familie raakte in contact met de kunstenaar Paul Lorenzi, die op een avond schetsen van de wijnen aan het maken was. Opeens kwam een prachtige fazant midden in de wijngaard zitten. Het label van de Bogle wijnen was geboren!

Bij Bogle Vineyards wordt biologisch gewerkt. Bogle is gecertificeerd door verschillende instanties: California Certified Sustainable Winegrowing, Lodi Rules Certified Green Certificate en de “Sacramento Area Sustainable Business” Certificate.