Filteren

Ribeiro & Moser

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Riberio-Moser is de samenwerking tussen twee geweldige wijnmakers - Pedro Riberio en Lenz Mozer, met als duidelijk doel om te laten zien dat Portugese witte wijn ook een prominente plek op de internationale markt kan innemen. Het overvloedige aanbod van inheemse witte druivensoorten in het land, in combinatie met geschikte technieken en variëteiten, heeft de capaciteit om te schitteren naast de gevierde rode wijnen.

Lenz Moser is altijd gefascineerd geweest door onbekende wijngaardlocaties die in de loop der tijd door velen zijn vergeten. Het doel is om de onverwachte wijngaarden en druivensoorten over de hele wereld te promoten.

Ribeiro-Moser is toegewijd aan het verminderen van hun milieueffect en doet dit door het gewicht van hun flessen te verminderen. Uit veel betrouwbare studies is gebleken dat door het gewicht van de fles te verminderen van het gemiddelde van 570g naar 360g, je een aanzienlijk gunstig effect op het milieu kunt hebben. Door energie en grondstoffen te besparen worden de emissies verminderd.

Ribeiro & Moser

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!