Filteren

Münzberg

Het 17 ha tellende Weingut Münzberg is gelegen in Landau in der Pfalz, tegen de Franse grens bij de Elzas, zo’n 40 km ten noordwesten van Karlsruhe. Het betrekkelijk kleine domein produceert slechts zo’n 120.000 flessen per jaar. Sinds de aankoop van de eerste wijngaard door oprichter Jakob Kessler eind vorige eeuw is het domein in bezit van de familie Kessler. Tegenwoordig zwaait Gunter Kessler er de scepter.

Op het domein worden voornamelijk Weisser Burgunder (Pinot Blanc) en Grauer Burgunder (Pinot Gris) verbouwd. Maar ook Chardonnay, Riesling en Spätburgunder (Pinot Noir) voelen zich hier thuis. De Chardonnay en Spätburgunder fermenteert en rijpt men hier in houten barriques van lokale “Palts eiken. Het wijngoed dankt overigens haar naam aan de vondst van een Romeinse munt in haar topwijngaard. Het gaat hier om zeer gastronomische wijnen met een Bourgondisch profiel.

Münzberg

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!