Filteren

Midalidare Estate

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Midalidare Estate is een Bulgaars wijnhuis in boetiekstijl per excellence, dat genesteld is in de Sredna Gora gebergte op een afstand van 20 km noordoostelijk van de stad Chirpan in het dorpje Mogilovo. Midalidare Estate ligt in een wijnstreek met een millennialange traditie in de wijnbereiding. Sinds de vroege oudheid werden de daar gemaakte wijnen door karavanen naar Piraeus en Aenus gebracht.

De liefde voor de geschiedenis, natuur en goede wijn zijn de reden waarom de Russische zakenman Evgenij Yussupov besloot te investeren in de oprichting van deze unieke wijnmakerij in het jaar 2008. Het klimaat is gematigd, de Stara Planina gebergte (de Balkan) beschermt het gebied tegen de koude noordelijke winden. Met meer dan 110 zonnige dagen en meer dan 3000 uur zonneschijn is de zomer hier heet en droog met warme nachten. De winters zijn koud soms met zware sneeuwval. Het landgoed bezit 25 hectare aan wijngaarden genesteld tussen de heuvelachtige terrein van de centrale Sredna Gora gebergte in de buurt van Chirpan. De druivensoorten worden zorgvuldig geselecteerd zodat deze goed passen bij de klimatologische omstandigheden en de eigenschappen van de bodems. De volledige toewijding van het team door de jaren maakt Midalidare Estate de nieuwe ster op de Bulgaarse wijnhorizon. De oenologen van de kelder zijn Nikolay Katerov en Aleksander Aleksiev, beide met een jarenlange ervaring in Bulgarije en in het buitenland. Zij hebben hun ervaring in Australië en Nieuw Zeeland opgedaan waaruit hun liefde voor de Sauvignon Blanc komt, en in Argentinië, de bron van hun passie voor de Malbec. En Rayan Gibbons, de Californische oenoloog met aanzienlijke ervaring in Nieuw Zeeland, Frankrijk en Californië.

Midalidare Estate

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!