Filteren

Maximin Grünhaus

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Als je in Riesling de unieke combinatie van lichtvoetigheid en intensiteit zoekt met een geweldige elegantie dan moet je op de koelste plekken gaan zoeken. De Mosel of Nahe streek eventueel maar zelfs nog ietsje koeler nameliojk de Saar of Ruwer. Het weingut Maximin Grünhaus ligt aan de voet van een steile helling op de linker oever van de Ruwer.

Op de schitterende zuidelijke hellingen van de Abtsberg, Herrenberg en Bruderberg wordt al meer dan 1000 jaar Riesling verbouwd. De abdij Sankt Maximin selecteerde de beste stukken voor de tafel van de abt (Abtsberg) en de koormeesters of Chorherren (Herrenberg) en de rest ging naar de gewone broeders (Bruderberg). Onder Napoleon kwam het domein in privé handen en uiteindelijk in het bezit van de von Schubert familie. De wijnen van Maximin Grünhaus genieten een geweldige reputatie vanwege hun ongeëvenaarde finesse, verfijning en zuiverheid. Kenners rekenen de wijnen ook vandaag de dag nog bij de absolute elite op het gebied van Prädikat-wijnen. Met name de Kabinett en Spatlese van de Abtsberg zijn van een klasse apart.

Maximin Grünhaus

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!