Filteren

Lopez De Heredia

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Lopez de Heredia

Het begon allemaal in de 19e eeuw toen Franse onderhandelaren de Rioja streek bezochten om goede druiven te vinden die zij konden gebruiken voor het produceren van wijn en de stichter van het wijnhuis López de Heredia, Don Rafael López de Heredia y Landeta, nam de wijngaarden van de Fransen over. Al snel werd Rafael verliefd op het gebied en kwam erachter dat het klimaat en de grond perfect was om kwaliteit wijn te maken. Hij begon in 1877 met het maken van het wijnhuis López de Heredia in Haro. López de Heredia is een wijnhuis waarbij de eigenaren echt zorgen om hun landgoed en veel aandacht geven aan de wijngaarden en dit komt ook terug in de wijnen.

In stad van Haro is de López de Heredia Viña Tondonia het oudste wijnhuis in de stad en een van de eerste vier wijnhuizen van La Rioja. De strategische ligging van de wijngaarden, de uitzonderlijke kwaliteit van de plantages en de gebruikte rassen, die perfect worden aangevuld door een bijzondere architectuur, zorgen ervoor dat deze wijnen van een hoog niveau zijn en behoren tot de beste wijnen uit de Rioja. De wijnen zijn echte iconen van de Spaanse wijnbouw.

Het bekendste en beste wijngaard van López de Heredia heet Tondonia en deze ligt aan de bank van de rivier Ebra, waar meerdere goede wijngaarden zijn gelegen. Tondonia is zo'n 100 hectare groot en heeft zijn naam gekregen van de term voor de meander (bocht) bij de rivier Ebro waarin Tondonia zich bevindt: Tondon. Buiten Tondonia heeft Lopez de Heredia ook drie andere wijngaarden in het Rioja Alta gebied, namelijk: De Viña Cubillo, Viña Bosconia en de Viña Gravonia. 

Lopez De Heredia

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!