Filteren

Lanson

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Le Clos Lanson, gelegen in het hart van Reims, is de enige hectare wijngaard die binnen de historische muren van de stad ligt. Verscholen achter hoge muren dateert deze enkele wijngaard met chardonnay stokken uit de
18e eeuw biedt een adembenemend uitzicht op de kathedraal. Gelegen net boven de kelders van het huis wordt le Clos Lanson beheert als een echte tuin, zowel vanwege de unieke ligging als de speciale zorg die het krijgt.

Bovendien profiteert deze enkele wijngaard van een zeer zuivere, kalkrijke bodem en een uitzonderlijke microklimaat dat gunstig is voor de ontwikkeling van de wijnstok. Elk jaar worden slechts een zeer beperkt aantal van vintage flessen worden geproduceerd. 

Lanson

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!