Filteren

Corbières

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De applelatie of sub-regio Corbières heeft, net als de rest van het centrum van de Languedoc, een fraaie variatie in het landschap met bergen, plateaus en valleien, uitgehouwen uit een aanzienlijke verscheidenheid aan bodems. De wijnen van het gebied hebben een karakter dat vaak wilder en ruwer is dan dat van de naburige Minervois. Deze ruwheid kan worden getemd door een paar jaar rijping, wat de robuustheid zal verminderen die typisch is voor rode wijnen uit het zuiden van Carignan, Grenache en Syrah. Veroudering maakt de wijnen completer en (nog) meer in balans. Het fruit krijgt vaak alle tijd en met weinig interventie want de mediterrane wind rond het Corbières-massief zorgt voor een constante luchtstroom die de wijngaarden afkoelt onder de hete zon, waardoor een opmerkelijke frisheid ontstaat die het typische zuidelijke gewicht en de diepte aanscherpt.

Corbières

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!