Filteren

Château Coutet

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Château Coutet in SAINT-EMILION - Proeverijen (alle producten) - Gironde  Tourisme

Château Coutet werd erkend als een geclassificeerde eerste groei in de classificatie van 1855, maar de gronden rond Barsac, een van de koudste in het gebied, waren al eeuwenlang beplant met wijnstokken. De familie Baly houdt de plek waakzaam en aandachtig in de gaten, geïnspireerd door de grote geschiedenis van de appellations Sauternes en Barsac, maar ook geïnformeerd door een bredere kijk op de wereld. In overeenstemming met de grote traditie van de appellations Sauternes en Barsac, is de wijngaard van Château Coutet aangeplant met de druiven Semillon, Sauvignon Blanc en Muscadelle.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!