Filteren

Bruno Rocca

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bruno Rocca geeft maximale inspanning aan de wijnstokken, zodat de vruchten die ze dragen de perfectie zullen bereiken. Volgens het wijnhuis volgen ze geen standaardprotocollen of vastgestelde regels voor kunstmest, snoeien in de zomer, groene oogst, uitdunnen, dekkingen tussen wijngaardrijen, koppelverkoop en afschuifbewerkingen. Integendeel, ze zijn aangepast voor de specifieke kenmerken van elke wijnstok, zelfs elke tak. Elke plant wordt beschouwt als uniek en willen dat deze zijn onderscheidende kenmerken in de druiven uitdrukt; productiecapaciteit en vermijden het te forceren of te spannen. De mest die ze gebruiken voor humus komt van geselecteerde, lokale, niet-industriële fokkers die op een manier werken die zij zelf goedkeuren. Er wordt mest gebruikt die minstens één jaar oud is en die achtereenvolgens twee jaar onder stro heeft gerijpt en is getransformeerd door regenwormen. Op deze manier verkrijgen ze compost gemaakt van puur organisch materiaal, zonder chemische of synthetische toevoegingen. Wijnhuis Bruno Rocca is een voortsaander van op een biolgische wijze wijn produceren en dat wordt weergeven in de heerlijke natuurlijk smaken. 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!