Filteren

Bodega Marañones

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Gelegen aan de voet van de Sierra de Gredos, komt Bodega Marañones aan boord als het zesde wijnbouwproject van Alma Carraovejas. Ondanks zijn jeugd heeft Bodega Marañones een pioniersrol vervuld bij de productie van kwaliteitswijnen in het Gredos-gebied, en positioneert zichzelf zowel nationaal als internationaal als een maatstaf voor uitzonderlijke wijnen van de Vinos de Madrid Appellation.

Bodega Marañones, een toonaangevend wijnbouwproject in het Gredos-gebied van Spanje en binnen de Vinos de Madrid DO wordt zowel nationaal als internationaal erkend voor zijn hoogwaardige wijnproductie en bevindt zich in San Martín de Valdeiglesias (70 km van Madrid) en zal worden geleid door Pedro Ruiz Aragoneses, die de teugels overneemt van eigenaar en oprichter, José Fernando Cornejo die wel actief betrokken blijft en dit geldt voor het gehele team van Bodega Marañones – een groep die sinds de oprichting van de wijnmakerij onvermoeibaar heeft gevochten om Gredos op de kaart te zetten  De wijngaarden van Bodega Marañones liggen op de samenvloeiing van de Gredos- en Guadarrama-bergketens, gekenmerkt door zijn granietbodem en waar inheemse variëteiten zoals Grenache en Albillo oppermachtig zijn. De buitengewone schoonheid van dit landschap - een mozaïek van uitzonderlijke wijngaarden met 'postzegel-percelen zoals we dat ook wel zien in de Bourgogne en de Priorat. Hoog gelegen tussen 650 en 850 meter boven zeeniveau, zorgt de unieke combinatie van geologie, klimaat en bodem voor specifieke groeiomstandigheden. Bodega Marañones heeft het potentieel om onvergetelijke wijnen tot uitdrukking te brengen en te creëren, waarbij het terroir van Sierra de Gredos in vloeibare vorm wordt gebracht. Wijnen die, naar onze mening een andere kijk op de Spaanse wijncultuur bieden met Bourgogne aandoende wijnen.

Gredos

maranones

maranones wijnen

 

Bodega Marañones

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!