Filteren

Bodegas Ignios

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bodegas Ignios is een van de beste bodega's op Tenerife, onderdeel van de Canarische Eilanden. Door de hoge ligging van de wijngaarden en de zilte zeelucht van de Atlantische Oceaan hebben de wijnen de perfecte gelegenheid om gezond en fris te zijn. De bodem van deze regio bestaat uit zandige leem en dankzij de oost-westelijke oriëntatie bereiken de zonnestralen het bijna de hele dag, versterkt door de grote hoogte en de lichte invloed van de handelswinsten.

Hun druiven worden gefermenteerd in roestvrij staal en rijpen een heel jaar in vaten van 500 of 600 liter. Eind 2016 zijn er zo'n 3000 ongefilterde flessen gevuld.

Bodegas Ignios

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!