Filteren

Armand de Brignac

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De cuvées van Armand de Brignac worden gecreëerd door de familie Cattier, inmiddels de 13e generatie champagne-telers met vader Jean-Jacques en zijn zoon Alexandre. De familie heeft al sinds 1763 wijngaarden bezeten en gecultiveerd. Gebruikmakend van ruim 250 jaar ervaring in de Champagne-regio hebben de Cattiers de prestige champagnes van Armand de Brignac geïntroduceerd met het doel om de beste kwaliteit champagne te maken en bestaande conventies te doorbreken.  Armand de Brignan is voor 50% in handen van LVMH (Luis Vutton Moet en Hennesy) en 50% is in handen van rapper Jay Z, die de champagne al eerder verwerkte in zijn songteksten en videoclips. 

Iedere Armand de Brignac cuvée is een blend van een drietal vintages, een signatuur van het merk. Deze aanpak resulteert in een champagne met meer gelaagdheid en complexiteit, rijkheid en aromatische nuances vergeleken met een wijn van één enkel oogstjaar. Het unieke karakter van Armand de Brignac wordt verder versterkt met de dosage, gemaakt van de beste stille wijnen van eerdere oogstjaren die een jaar gerijpt hebben in Franse eikenhouten vaten. Dit geeft de champagnes van Armand de Brignac een subtiel getoast karakter.

De iconische flessen van het Maison worden voorzien van een unieke metallic coating en per stuk met de hand afgewerkt; gepolijst, voorzien van vier Franse tinnen labels en verpakt in een beschermende velvet bottle bag of een luxueuze houten geschenkbox.

Armand de Brignac

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!