Filteren

Anselmo Mendes

Anselmo Mendes werd geboren en groeide op in Monção. Het was, als kind, dat hij kennis maakte met de cultuur van de wijnstok en de wijnproductie.
De Alvarinho-variëteit en de daar geproduceerde wijn werden onmiddellijk een deel van zijn leven, in die mate dat Anselmo Mendes en Alvarinho tegenwoordig eigenlijk synoniem zijn.

Anselmo studeerde in 1987 af in Agro-Industrial Engineering, aan het Hoger Onderwijs Instituut van de Technische Universiteit van Lissabon, en postdoctoraal in oenologie aan de Katholieke Universiteit 6 jaar later. De filosofie van Anselmo Mendes is dat elk perceel, elke plek de Alvarinho, een eigen, ander karakter geeft.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!