Filteren

Albert Grivault

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het familiedomein Albert Grivault wordt geleid door Michel Bardet (en zijn dochter Claire), die de kleinzoon is van de stichter Albert Grivault. Het domein startte in 1879. Dit was één jaar na de komst van phyloxerra in Meursault en destijds had het bezittingen in Meursault en Clos de Vougeot. In 2019 vierde het landgoed Albert Grivault zijn 140ste verjaardag; een succesvolle familie-erfenis verspreid over vier generaties. Na Albert Grivault werd het landgoed gerund door de weduwe van Albert Grivault en vervolgens door zijn dochters Berthe Grivault en Mathilde Bardet, née Grivault.
Samen wisten ze de crisis van 1929 en de twee wereldoorlogen te boven te komen.In 1980 namen de kleinkinderen van Albert Grivault, Michel Bardet, Marguerite en Denise Chevignard, geboren Bardet, het landgoed over. Marguerite Bardet bleef tot 2019 op het landgoed werken. Sinds 2004 is de verantwoordelijkheid voor het landgoed overgedragen aan Claire Bardet, gedelegeerd bestuurder, bijgestaan ​​door Henri Marc, die verantwoordelijk is voor de vinificatie onder leiding van Michel, die nog steeds deelneemt aan de rijping en marketing van de wijnen. De wijnen van Albert Grivault worden gemaakt op mineraliteit en hebben een groot bewaarpotentieel.

Albert Grivault

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!