Filteren

Adulation

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De wijngaarden van Adulation zijn gelegen in Califonië - Amerika. Na Frankrijk, Italië en Spanje, is Amerika het grootste wijn land. Zonder twijfel zijn de Chardonnay en Zinfandel de 2 meest populaire wijnen. Adulation betekent vleierij en dat kan wel kloppen zeker daar Adulation voor Calfornische begrippen zeer betaalbare wijnen maakt maar wel qua stijl op-en-top Amerikaans dus de Cahrdonnay heeft dat duidelijke botertje en de Zinfandel (in Italië trouwens Primitvo genoemd) is die volle fruitige krachtige rode wijn.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!