Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Wijn voor uw Wijnclub

Grandcruwijnen is er vanzelfsprekend ook voor de Wijn-clubs en iedere serieuze wijnclub kan aanzienlijk profiteren op zijn wijn-aankopen. Vormt u met minimaal 10 gelijkgestemde wijnliefhebbers een wijnclub, dan kunt u onze wijnen aankopen met een serieuze korting van 15% bovenop onze toch al scherpe prijzen. De korting gaat over onze standaard-prijzen en niet over wijnen die al in de aanbieding zijn. De levering vindt dan gratis plaats naar 1 adres (of kan vanzelfsprekend ook worden afgehaald) bij een minimale afname van 36 flessen.

Daarnaast krijgen de wijnclubs ook het eerste recht van aankoop op zeldzame schaarse wijnen. Dit zijn wijnen waar wij maar een beperkt aantal flessen van krijgen en de leden van de wijnclub zullen als eerste de mogelijkheid hebben deze wijnen aan te kopen. Een ander voordeel is dat de leden van de wijnclub ook deel kunnen nemen aan de diverse masterclasses die wij tesamen met de wijnmakers organiseren. Deze masterclasses zijn speciale events voor een klein genootschap (tot ca 25 personen maximaal) en onze speciale klanten en wijnclubs krijgen altijd als eerste de mogelijkheid om hieraan deel te nemen.

Bel of mail ons gerust indien u tegen zeer gunstige voorwaarden wijn wilt bestellen voor uw wijnclub. Wij maken dan een speciaal account aan voor de wijnclub-leden en vanaf dan genieten de leden automatisch van de korting. Zeer eenvoudig en zeer attractief.

Artikel 1 tot 10 van 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • 2018 Menuts Bordeaux Rose AOC

    Maak favoriet

    23 op voorraad

    De Menuts serie komt van Pierre Rivière, de bekende producent uit St. Emilion van o.a. Clos des Menuts en Château Haut-Piquat. De Menut Rosé Bordeaux AOC is een blend van de typische bordeaux druiven namelijk 50% Merlot en 50% Cabernet-Sauvignon. De wijngaarden liggen op een bodem van zand en klei en de druiven worden duurzaam verbouwd. De expressie van een uitzonderlijke bodem geeft de druiven de delicate aroma's van gerijpt fruit, benadrukt door een frisse en elegante smaak. In de neus vooral frisse tonen van rood fruit met in de mond een verrassende zijdeachtige textuur en frisheid. Dit is een rosé met een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is zeer knap gemaakt met juist nog die prettige frisheid die dit een ideale wijn maakt voor het terras en de zomer-maaltijd. De Menuts Rosé is een uitstekend aperitief en een goede begeleider bij tapas, salades, vis, zeevruchten, gegrild vlees en natuurlijk barbecues.


    Lees meer

  • 2016 Menuts Bordeaux Rouge AOC

    Maak favoriet

    49 op voorraad

    De Menuts serie komt van Pierre Rivière, de bekende producent uit St. Emilion van o.a. Clos des Menuts en Château Haut-Piquat. De Menut Rouge Bordeaux AOC is een blend van de typische Bordeaux druiven zoals bij een Pomerol namelijk 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc. De Menuts Rouge rijpt in dezelfde eiken vaten als  waarin de grote broer de Clos des Menuts mag rijpen en dat voor een periode van 12 maanden. Kenners weten dat 2015 en 2016 geweldige jaren waren in de Bordeaux dus deze Bordeaux Appellation d'Origine Contrôlée (AOC) is een wijn met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Voor minder van 10 euro al een mooie bordeaux. Prettig, soepel en goed gemaakt met tonen van het verse rode fruit van de Merlot, de kersen en het leder van Cabernet Sauvignon en de zachtheid en tabak van de Cabernet Franc.


    Lees meer

  • San Mauro Bicultivar Extra Vergine di Oliva Professional Olijfolie 100ml

    Maak favoriet

    1 op voorraad

    De olijfolie San Mauro BiCultivar is bloemig met een pepertje. Naarmate de olie langer op de tong ligt, komt er steeds meer smaak bij. De smaakbeleving gaat van rauwe amandelen naar olijven. Dankzij zijn verfijnde en lichte smaak is deze olijfolie onder meer geschikt voor witte vis, piepkuiken. Deze olie is van de meeste recente oogst (2018) en heeft een THT tot eind 2022. Wist u trouwens dat olijfolie niet echt bederft maar bij het verouderen komen de zuren wat meer naar voren.

    De Bicultivar olijfolie van San Mauro zit in een zeer exclusief flesje welke u ondermeer ook vindt bij  Ciel Bleu ** in Okura Hotel,  La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*,  The Dylan*, Hotel Vinkeles, Izakaya,  Chateau Neercanne, Double Tree by Hilton en De Vrienden van Jacob om er zo een paar te noemen. 


    Lees meer

  • Colline di San Mauro Extra Vergine di Oliva Novolio Olijfolie

    Maak favoriet

    42 op voorraad

    De olijfolie Colline di San Mauro is gemaakt van een blend van zeventig procent carboncella– met dertig procent frantoio- en leccino-olijven. De carboncella is een autochtone olijfsoort, die alleen in de Sabijnse heuvels groeit. Deze olijfsoort is wat later rijp en laat zich moeilijker plukken. Maar die moeite is niet voor niets: de carboncella geeft een krachtige olijfolie die in combinatie met de andere soorten olijven een mooie en licht bittere, groene smaak oplevert, met tonen van pijnboompit en artisjok. De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro zoals: Ciel Bleu ** in Okura Hotel,  La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*,  The Dylan*, etc.

     

     


    Lees meer

  • 2015 La Fleur De Château Haut Piquat

    Maak favoriet

    85 op voorraad

    91/100 WE

    Château Haut Piquat, Lussac Saint Emilion, eigendom van Jean Pierre Rivière, geniet van een prachtige omgeving. Het mooie huis van gouden steen staat bovenop een kleine heuvel en is zojuist op een bijzonder succesvolle manier gerestaureerd. De La Fleur De Château Haut Piquat komt van de beste percelen van het landgoed. Het is een wijn die rond en tegelijkertijd genereus is. Met zijn diepe kleur, ademt de wijn geuren van rijp fruit uit die harmonieus uitzetten in de mond. Een fraaie bordeaux wijn met respect gemaakt uit een prachtige vintage 2015.


    Lees meer

  • San Mauro Aceto Balsamico di Mosto Cotto 100ml

    Maak favoriet

    2 op voorraad

    De San Mauro Aceto Balsamico di Mosto Cotto wordt volgens de oude methode gemaakt van zuivere druivenmost van de typische druivensoorten trebbiano en lambrusco die afkomstig zijn uit de provincie Modena. De ingekookte most wordt maar liefst 8 jaar natuurlijk gerijpt op houten vaten van de zomereik en bevat geen enkele toevoeging. Dit is onvergelijkbaar met de commerciële massa aceto's en ook niet verbazingwekkend dat dit door de topchefs van van Ciel Bleu ** in Okura Hotel, La Rive * in Amstel Hotel, en de Bokkedoorns* wordt gebruikt in hun exclusieve keukens. De Aceto Balsamico is lekker dik dus zeer zuinig in gebruik met een zeer exclusieve verfijnde smaak.


    Lees meer

  • NOVOLIO AL LIMONE DI SORRENTO

    Maak favoriet

    3 op voorraad

    Aan de Amalfikust, ten zuiden van Napels, groeien de smakelijke Sorrento-citroenen. Ze zijn bekend vanwege hun dikke, bobbelige, aromatische schil en worden vooral gebruikt om limoncello van te maken. San Mauro gebruikt deze citroenen om er een lekkere frisse citroenolie van te maken, de Novolio al Limone di Sorrento. De citroenen worden met de hand zeer dun geschild, waarna de gele citroenschillen in de olijfolie worden gelegd. Als de essentiële citroenolie door de olijfolie is opgenomen, wordt de olie gefilterd. Het resultaat is een frisse olijfolie met een fijne citroensmaak en -geur. De citroenolie is heerlijk op een salade, pasta, vis en wit vlees. De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro zoals: Ciel Bleu ** in Okura Hotel, La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*, The Dylan*, Hotel Vinkeles, Izakaya, Chateau Neercanne, Double Tree by Hilton, De Vrienden van Jacob.


    Lees meer

  • Colline di San Mauro Extra Vergine di Oliva Novolio Olijfolie

    Maak favoriet

    5 op voorraad

    De olijfolie Colline di San Mauro is gemaakt van een blend van zeventig procent carboncella– met dertig procent frantoio- en leccino-olijven. De carboncella is een autochtone olijfsoort, die alleen in de Sabijnse heuvels groeit. Deze olijfsoort is wat later rijp en laat zich moeilijker plukken. Maar die moeite is niet voor niets: de carboncella geeft een krachtige olijfolie die in combinatie met de andere soorten olijven een mooie en licht bittere, groene smaak oplevert, met tonen van pijnboompit en artisjok. De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro zoals: Ciel Bleu ** in Okura Hotel,  La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*,  The Dylan*, etc.

     

     


    Lees meer

  • Clos Des Menuts Saint Emilion Grand Cru

    Maak favoriet

    68 op voorraad

    De Clos Des Menuts Saint Emillion Grand Cru is een wijn die rond en vol is, met delicate tannines. Een zeer diepgekleurde rode wijn. Een krachtige neus, erg complex met tonen van vanille en geroosterd brood. Vol in de mond. De wijn heeft een mooie structuur en een goede balans tussen het fruit van rijpe druiven en de vanille eiken tannines. Bestaat uit 85% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon 5% Cabernet Franc.  De wijn rijpt 18 maanden in eiken vaten, in de enorme middeleeuwse kelders uitgehold in de rots onder het hart van het dorp Saint Emilion. De Clos Des Menuts Saint Emillion Grand Cru met een uitstekende prijs kwaliteit/verhouding en van een geweldige vintage zoals de Bordeaux kenner weet.  92/100 James Suckling


    Lees meer

  • san mauro bicultivar

    Maak favoriet

    2 op voorraad

    De olijfolie San Mauro BiCultivar is bloemig met een pepertje. Naarmate de olie langer op de tong ligt, komt er steeds meer smaak bij. De smaakbeleving gaat van rauwe amandelen naar olijven. Dankzij zijn verfijnde en lichte smaak is deze olijfolie onder meer geschikt voor witte vis, piepkuiken. Deze olie is van de meeste recente oogst (2018) en heeft een THT tot eind 2021. Wist u trouwens dat olijfolie niet echt bederft maar bij het verouderen komen de zuren wat meer naar voren. 
    De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro zoals: Ciel Bleu ** in Okura Hotel,  La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*,  The Dylan*, Hotel Vinkeles, Izakaya,  Chateau Neercanne, Double Tree by Hilton, De Vrienden van Jacob.


     

     


    Lees meer

Artikel 1 tot 10 van 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Eindelijk een alcoholvrije wijn die alles heeft wat wijn bekoort behalve dan de alcohol. je mist wat scherpte vd alcohol met voor het overige kers, beetje koffie en wat hout zoals een cabernet sauv betaamt. Uitstekend alcoholvrij alternatief

- de Wit
Bekijk meer recensies