Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Webshop voor wijn

 

Een wijnliefhebber? Bezoek de webshop voor wijn van GrandCruWijnen!

Bent u op zoek naar betaalbare kwaliteitswijnen? Werp dan eens een blik in de online wijnkelder van GrandCruWijnen: dé webshop voor wijn!


Bekijk ons wijn assortiment in de webshop

Webshop voor wijn met meer dan 1.000 wijnen!

Met een assortiment van ruim 1.000 wijnen beschikt GrandCruWijnen over een van de grootste online wijncollecties van Nederland. Met een naam die is afgeleid van de wijnclassificatie die door Napoleon III in het leven werd geroepen, willen wij voor u het kaf van het koren scheiden. Of beter gezegd: het grote gewas van het kleine gewas; dit is immers wat ‘grand cru' betekent. Met een kleine kanttekening: van een Grand Cru Classé tot een Saint-Emilion Grand Cru Controlée, elk Frans wijngebied kent zo zijn eigen normen, etiketten en classificaties. Hoe het ook zij, bij GrandCruWijnen vindt u uitsluitend kwaliteitswijnen, grand cru of niet, want onze online wijnkelder wordt samengesteld met hulp van onze vinoloog en internationale adviseurs en in onze webshop voor wijn vindt u dus enkel met zorg geselecteerde kwaliteitswijnen!

Een webshop voor wijn waar u nooit te veel betaalt!

Bij GrandCruWijnen wordt voor u dus al het kaf van het koren gescheiden en in onze webshop voor wijn vindt u een diversiteit aan kwaliteitswijnen, van flessen die slechts enkele euro’s kosten tot flessen waarvoor u iets meer dient te betalen. Maar of u in onze webshop nu kiest voor een ‘simpel’ wijntje of een exclusieve fles, bij GrandCruWijnen betaalt u nooit te veel. Wij importeren onze wijnen veelal zonder tussenkomst van derden, waardoor wij u de beste wijnen vrijwel altijd tegen een zeer voordelige prijs kunnen aanbieden.

Gemakkelijk, eenvoudig en snel te bestellen!

Bij GrandCruWijnen vindt u niet alleen de beste kwaliteitswijnen tegen een zeer voordelig tarief, via onze webshop kunt u deze gemakkelijk, eenvoudig en snel bestellen. Heeft u morgen bijvoorbeeld een etentje of een feestje en heeft u geen zin met flessen te moeten slepen? Bestel voor 11.00 uur in onze webshop en u heeft uw wijn de volgende werkdag al in huis!

Laatste recensies

Over Bierzo en de Mencia druif wordt veel geschreven. Nog geen ervaring mee, start met deze wijn uw kennismaking. Mooie prijs-kwaliteit.

- Daan
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen