Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Open Flessen Thema dagen

2-11-2018 van 15:00-21:30 uur  - Grote Kerst Najaarsproeverij

Eén keer per jaar pakken we altijd groot uit en dat is dit jaar op 2 november. Er zullen tijdens deze grote wijnproeverij een groot aantal wijnhuizen zelf aanwezig zodat u van de wijnmaker zelf uitleg kunt krijgen en de wijn kunt proeven. En natuurlijk: de najaarsproeverij is hét moment om je favoriete wijnen extra voordelig in te slaan met korting op gehele assortiment en exta korting op de proeverij-wijnen.

LET OP: Soms wil het inschrijf-formulier problemen geven. U kunt ons in dat geval ook gerust een mail sturen: info@grandcruwijnen.nl Geef dan uw naam en met hoeveel deelnemers u wilt langskomen. Ons bellen op 078-6450615 en u aanmelen is ook mogelijk.

Wij zullen dan de registratie voor u doen zodat toegang gegarandeerd is (We hebben gelimiteerde ruimte dus vandaar dat inschrijving noodzakelijk is).


Vul onderstaande gegevens in en u bent hiermee ingeschreven

* Verplichte velden

Laatste recensies

Stroef en ietwat gesloten in de eerste aanzet maar na enige tijd walsen komt er een pallet aan rood en zwart fruit naar voren. Aanwezige maar prettige tannines. Eik is er maar overheerst zeker niet. Afdronk zeer lang. Volgende dag 2e gedeelte gedronken en was toen nog beter.

- Femke
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen