Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Magazijn en Showroom open van 13:00-17:30

Zoals u weet belonen wij onze vaste klanten en ontvangt u bij iedere bestelling automatisch loyaltypunten die u direct kunt inwisselen voor korting. Wat wij ook waarderen is als u uw familie- en kennissenkring attendeert op Grandcruwijnen.nl en wij voegen ook hier de daad bij het woord.

Als u bent ingelogd kunt u onder de functie " Mijn Account" de optie selecteren " Tip een vriend".  (let op: als u bent ingelogd dan wordt de tab Mijn Account pas zichtbaar - in de bovenste menubalk)

U kunt hier een naam en email-adres achterlaten en het door u opgegeven personen ontvangt een eenmalig email waarin u de persoon in kwestie attendeert op Grandcruwijnen. Als dit leidt tot een order dan ontvangt u automatisch 10 euro welke op uw loyalty-account worden bijgeschreven. Deze kunt u desgewenst direct als korting inwisselen bij een bestelling.

Zomaar een realistisch rekenvoorbeeld maar indien u 25 mensen opgeeft uit uw eigen kennissen- en familie kring en hiervan bestellen 10 personen dan heeft u automatisch 100 euro verdient. Dat is toch snel geld verdiend zouden wij zeggen.

Klik hier om in te loggen waarna u uw vrienden kunt ingeven en per bestelling 10 euro kunt verdienen. Als u nog geen account heeft klik dan hier om u in 30 seconden te registreren

Een belangrijke opmerking daar wij een zeer stringent privacy-beleid hebben. Ons Tip-een-vriend systeem is een volledig automatisch systeem. Wij zien hier niets van en er worden ook geen email-adressen opgeslagen in ons klanten-bestand. 

Laatste recensies

Gaf onlangs een exemplaar van deze Udico mee aan een gezelschap sommeliers die op 'Rijnreisje' gingen. Ieder had zich verplicht tot meenemen van een 'bijzondere' wijn. Om kort te gaan, geen van de deskundigen kon deze wijn thuisbrengen en iedereen was verbluft over kwaliteit en originaliteit. Hoe kan een wijn hoger scoren? Bedenk wel dat deze "anders dan anders" is, voor een witte wijn heeft hij bijvoorbeeld een extreem lange afdronk - een lekkere wel te verstaan. Maar zo iets vasthoudends moet je natuurlijk op waarde schatten!

- Peter
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen