Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Zoals u weet belonen wij onze vaste klanten en ontvangt u bij iedere bestelling automatisch loyaltypunten die u direct kunt inwisselen voor korting. Wat wij ook waarderen is als u uw familie- en kennissenkring attendeert op Grandcruwijnen.nl en wij voegen ook hier de daad bij het woord.

Als u een bestelling heeft gedaan of  als u bent ingelogd kunt u onder de functie " Mijn Account"  de optie selecteren " Tip een vriend".  (let op: als u bent ingelogd dan wordt de tab Mijn Account pas zichtbaar - in de bovenste menubalk). U kunt hier een naam en email-adres achterlaten en het door u opgegeven personen ontvangt een eenmalig email waarin u de persoon in kwestie attendeert op Grandcruwijnen. Als dit leidt tot een order dan ontvangt u automatisch 10 euro welke op uw loyalty-account worden bijgeschreven. Deze kunt u desgewenst direct als korting inwisselen bij een bestelling.

U ontvangt dus automatische 200 loyalty-punten (=10 euro) als er door uw vrienden een bestelling wordt gedaan. Tevens ontvangt u per bestelling die uw vriend doet automatisch 10 loyalty punten welke ook automatisch worden bijgeschreven op uw account.

Zomaar een realistisch rekenvoorbeeld maar indien u 25 mensen opgeeft uit uw eigen kennissen- en familie kring en hiervan bestellen 10 personen dan heeft u automatisch 100 euro verdient. Dat is toch snel geld verdiend zouden wij zeggen.

Klik hier om in te loggen waarna u uw vrienden kunt ingeven en per bestelling 10 euro kunt verdienen. Als u nog geen account heeft klik dan hier om u in 30 seconden te registreren

Een belangrijke opmerking daar wij een zeer stringent privacy-beleid hebben. Ons Tip-een-vriend systeem is een volledig automatisch systeem. Wij zien hier niets van en er worden ook geen email-adressen opgeslagen in ons klanten-bestand. 

Laatste recensies

Aan de helft van de prijs van de Zenato Lugana Sergio Zenato Riserva, is deze San Benedetto zeker de moeite waard. Iets minder intens en "diep", maar toch met de nodige verscheidenheid aan verschillende geuren en smaken, en een aangename frisheid van mineralen. Prefect wijntje bij vis, pasta of lichtere schotels met witte sauzen. Eveneens om zo van te genieten, al zou ik als “zetelwijntje” toch eerder de Sergio Zenato Riserva verkiezen.

- Paul
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen