Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Zoals u weet belonen wij onze vaste klanten en ontvangt u bij iedere bestelling automatisch loyaltypunten die u direct kunt inwisselen voor korting. Wat wij ook waarderen is als u uw familie- en kennissenkring attendeert op Grandcruwijnen.nl en wij voegen ook hier de daad bij het woord.

Als u een bestelling heeft gedaan of  als u bent ingelogd kunt u onder de functie " Mijn Account"  de optie selecteren " Tip een vriend".  (let op: als u bent ingelogd dan wordt de tab Mijn Account pas zichtbaar - in de bovenste menubalk). U kunt hier een naam en email-adres achterlaten en het door u opgegeven personen ontvangt een eenmalig email waarin u de persoon in kwestie attendeert op Grandcruwijnen. Als dit leidt tot een order dan ontvangt u automatisch 10 euro welke op uw loyalty-account worden bijgeschreven. Deze kunt u desgewenst direct als korting inwisselen bij een bestelling.

U ontvangt dus automatische 200 loyalty-punten (=10 euro) als er door uw vrienden een bestelling wordt gedaan. Tevens ontvangt u per bestelling die uw vriend doet automatisch 10 loyalty punten welke ook automatisch worden bijgeschreven op uw account.

Zomaar een realistisch rekenvoorbeeld maar indien u 25 mensen opgeeft uit uw eigen kennissen- en familie kring en hiervan bestellen 10 personen dan heeft u automatisch 100 euro verdient. Dat is toch snel geld verdiend zouden wij zeggen.

Klik hier om in te loggen waarna u uw vrienden kunt ingeven en per bestelling 10 euro kunt verdienen. Als u nog geen account heeft klik dan hier om u in 30 seconden te registreren

Een belangrijke opmerking daar wij een zeer stringent privacy-beleid hebben. Ons Tip-een-vriend systeem is een volledig automatisch systeem. Wij zien hier niets van en er worden ook geen email-adressen opgeslagen in ons klanten-bestand. 

Laatste recensies

Na lang zoeken kan je ook nog serieuze bordeaux vinden onder de 15- Wat een verrassing was deze wijn. Nog fris en eigenlijk nog een beetje jong. Na paar uurtje kwam de wijn los en heb je een hele knap glas

- Edwin
Bekijk meer recensies