Surgiva Acqua Minerale Naturale Trentino Stil Mineral water

Land Italië
Regio Trentino
Biologisch Nee
Inhoud 0.75 ltr
Bekijk alle kenmerken Ontdek meer over dit product

Surgiva maakt deel uit van de Lunelli Group, genoemd naar de familie die in 1952 de teugels van de Ferrari Winery overnam van de oprichter Giulio Ferrari. Sinds de jaren tachtig heeft de familie Lunelli zijn Trentodoc-wijnen geïntegreerd met andere merken die dezelfde waarden delen: een onvermoeibare zoektocht naar kwaliteit en een band met het territorium. Voorbeelden zijn de al lang bestaande distilleerderij van Trentino, Segnana, de wijnen geproduceerd door de Tenute Lunelli in Trentino, Toscane en Umbrië, en Bisol, een merk met een lange traditie in de productie van Prosecco Superiore.

Surgiva - de keuze van de Sommelier

Surgiva is van nature licht, en verfijnd van karakter. Alleen gebotteld in wit glas, dat zeer geschikt is om zijn organoleptische kenmerken te benadrukken en te behouden, is Surgiva gemakkelijk herkenbaar en gekenmerkt door het boeiende ontwerp van de fles en het etiket.

Surgiva is het officiële water van de Italiaanse National Sommelier Association: dankzij het extreem lage vaste residu verandert Surgiva de smaak van de wijnen die het begeleidt tijdens proeverijen niet. Bovendien voegt het de perfecte finishing touch toe aan de smaakdriehoek van de tafel, bestaande uit eten, wijn en water.

Het water van Surgiva is afkomstig van een hooggelegen bron, omgeven door een ongerepte omgeving. Het komt rechtstreeks uit het hart van het Adamello Brenta National Park, Trentino (Italië). Deze Surgiva is een stille/niet bruisende water.

Kenmerken
Delicatessen Type Mineraal water
Land Italië
Regio Trentino
Biologisch Nee
Vegan Nee
Inhoud 0.75 ltr
Netto gewicht 100 gram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Surgiva Acqua Minerale Naturale Trentino Stil Mineral water
Uw waardering

Grandcruwijnen

Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

Onze online smart sommelier helpt je!

Laatste review

27.09.2022

2019 Domaine du Bois Joly Harmonie Muscadet-Sèvre-et-Maine sur Lie

"Really amazing great quality, still fresh, fruity, nice character. I had..." Olga K.

Bekijk product recensie