Sgambaro Gran Duro Integrale Spaghetti No. 5 BIO
Land | Italië |
---|---|
Regio | Veneto |
Biologisch gecertificeerd | Ja |
Ten Minste Houdbaar Tot | 6 mei 2024 |
Sgambaro was het eerste italiaanse pastamerk met de titel "100% gemaakt van Italiaanse granen". Ze trachten ook hun impact op het milieu zo laag mogelijk te houden en gebruiken 100% hernieuwbare energie om de pasta te maken. 90% procent van de tarwe voor de Sgambaro pasta komt uit Noord-Italië, van de velden in de buurt van de graanmolen: dit garandeert versheid en vermindert de impact van transport op het milieu.De oorsprong van al de tarwevariëteiten zijn sinds 2003 gecertificeerd om de absolute zekerheid te bieden dat u alleen de goede producten van het land eet. Scambaro pasta's zijn onvergelijkbaar en vindt u niet in de reguliere supermarkten. Het zijn de pasta's die hoofdzakelijk in de high-end gastronomie wordt gebruikt en dus met recht Grandcru-waardig.
De Scambaro BIO Grano Duro Spaghetti No. 5 is een volkoren en biologisch gecertificeerde volkoren spaghetti. De inhoud is 500 gram en de kooktijd voor deze Al Dente Pasta is 9 minuten.
Ingrediënten: 100% Italiaans biologisch volkoren tarwe
Gemiddelde waarden 100G
energiewaarde
1484 kJ / 351 kcal
Vet: 2,5 gram
Verzadigde vetten: 0,5 gram
Koolhydraten: 66 gram
Koolhydraten waarvan suikers: 2 gram
Eiwitten: 13 gram
zout: <0,01 g
vezels: 6 gram
U vindt ook fraaie authentieke gerechten met de pasta's van Scambaro
Sgambaro teams up with Chef Bruno Barbieri
Sgambaro teams up with with Antonio Rossi
Delicatessen Type | Pasta & Risotto |
---|---|
Land | Italië |
Regio | Veneto |
Merk | Sgambaro |
Biologisch gecertificeerd | Ja |
Vegan | Nee |
Netto gewicht | 500 gram |
Ten Minste Houdbaar Tot | 6 mei 2024 |
Login and Registration Form