Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

San Mauro

Artikel 1 tot 10 van 12

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • San Mauro Nocciola Romana Spalmabile Dolce Hazelnootpasta 230gr

    Maak favoriet

    2 op voorraad

    In het gebied boven Rome groeien niet alleen de San Mauro olijven, maar ook de beroemde Nocciola Romana hazelnoten. In september worden de hazelnoten geoogst en in oktober de olijven. De verfijnde smaak en geur van verse hazelnoten en verse San Mauro olijfolie vormen de gouden combinatie voor deze overheerlijke spalmabile dolce. Deze hazelnootpasta wordt gemaakt met olijfolie en maar dan 40% cacao (i.p.v palmolie en rond de 10% cacao van de bekende hazelnootpasta's) dus is onvergelijkbaar en een (h)eerlijker pasta gaat u moeilijk vinden. Deze zalige Spalmabile Dolce wordt o.a. ook gereserveerd tijdens het ontbijt in het Amstelhotel.


    Lees meer

  • San Mauro Bicultivar Extra Vergine di Oliva Professional Olijfolie 100ml

    Maak favoriet

    2 op voorraad

    De olijfolie San Mauro BiCultivar is bloemig met een pepertje. Naarmate de olie langer op de tong ligt, komt er steeds meer smaak bij. De smaakbeleving gaat van rauwe amandelen naar olijven. Dankzij zijn verfijnde en lichte smaak is deze olijfolie onder meer geschikt voor witte vis, piepkuiken. Deze olie is van de meeste recente oogst (2018) en heeft een THT tot eind 2022. Wist u trouwens dat olijfolie niet echt bederft maar bij het verouderen komen de zuren wat meer naar voren.

    De Bicultivar olijfolie van San Mauro zit in een zeer exclusief flesje welke u ondermeer ook vindt bij  Ciel Bleu ** in Okura Hotel,  La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*,  The Dylan*, Hotel Vinkeles, Izakaya,  Chateau Neercanne, Double Tree by Hilton en De Vrienden van Jacob om er zo een paar te noemen. 


    Lees meer

  • Colline di San Mauro Extra Vergine di Oliva Novolio Olijfolie

    Maak favoriet

    3 op voorraad

    De olijfolie Colline di San Mauro is gemaakt van een blend van zeventig procent carboncella– met dertig procent frantoio- en leccino-olijven. De carboncella is een autochtone olijfsoort, die alleen in de Sabijnse heuvels groeit. Deze olijfsoort is wat later rijp en laat zich moeilijker plukken. Maar die moeite is niet voor niets: de carboncella geeft een krachtige olijfolie die in combinatie met de andere soorten olijven een mooie en licht bittere, groene smaak oplevert, met tonen van pijnboompit en artisjok. De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro zoals: Ciel Bleu ** in Okura Hotel,  La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*,  The Dylan*, etc.

     

     


    Lees meer

  • San Mauro Aceto Balsamico di Mosto Cotto 100ml

    Maak favoriet

    2 op voorraad

    De San Mauro Aceto Balsamico di Mosto Cotto wordt volgens de oude methode gemaakt van zuivere druivenmost van de typische druivensoorten trebbiano en lambrusco die afkomstig zijn uit de provincie Modena. De ingekookte most wordt maar liefst 8 jaar natuurlijk gerijpt op houten vaten van de zomereik en bevat geen enkele toevoeging. Dit is onvergelijkbaar met de commerciële massa aceto's en ook niet verbazingwekkend dat dit door de topchefs van van Ciel Bleu ** in Okura Hotel, La Rive * in Amstel Hotel, en de Bokkedoorns* wordt gebruikt in hun exclusieve keukens. De Aceto Balsamico is lekker dik dus zeer zuinig in gebruik met een zeer exclusieve verfijnde smaak.


    Lees meer

  • NOVOLIO AL LIMONE DI SORRENTO

    Maak favoriet

    3 op voorraad

    Aan de Amalfikust, ten zuiden van Napels, groeien de smakelijke Sorrento-citroenen. Ze zijn bekend vanwege hun dikke, bobbelige, aromatische schil en worden vooral gebruikt om limoncello van te maken. San Mauro gebruikt deze citroenen om er een lekkere frisse citroenolie van te maken, de Novolio al Limone di Sorrento. De citroenen worden met de hand zeer dun geschild, waarna de gele citroenschillen in de olijfolie worden gelegd. Als de essentiële citroenolie door de olijfolie is opgenomen, wordt de olie gefilterd. Het resultaat is een frisse olijfolie met een fijne citroensmaak en -geur. De citroenolie is heerlijk op een salade, pasta, vis en wit vlees. De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro zoals: Ciel Bleu ** in Okura Hotel, La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*, The Dylan*, Hotel Vinkeles, Izakaya, Chateau Neercanne, Double Tree by Hilton, De Vrienden van Jacob.


    Lees meer

  • Colline di San Mauro Extra Vergine di Oliva Novolio Olijfolie

    Maak favoriet

    4 op voorraad

    De olijfolie Colline di San Mauro is gemaakt van een blend van zeventig procent carboncella– met dertig procent frantoio- en leccino-olijven. De carboncella is een autochtone olijfsoort, die alleen in de Sabijnse heuvels groeit. Deze olijfsoort is wat later rijp en laat zich moeilijker plukken. Maar die moeite is niet voor niets: de carboncella geeft een krachtige olijfolie die in combinatie met de andere soorten olijven een mooie en licht bittere, groene smaak oplevert, met tonen van pijnboompit en artisjok. De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro zoals: Ciel Bleu ** in Okura Hotel,  La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*,  The Dylan*, etc.

     

     


    Lees meer

  • san mauro bicultivar

    Maak favoriet

    2 op voorraad

    De olijfolie San Mauro BiCultivar is bloemig met een pepertje. Naarmate de olie langer op de tong ligt, komt er steeds meer smaak bij. De smaakbeleving gaat van rauwe amandelen naar olijven. Dankzij zijn verfijnde en lichte smaak is deze olijfolie onder meer geschikt voor witte vis, piepkuiken. Deze olie is van de meeste recente oogst (2018) en heeft een THT tot eind 2021. Wist u trouwens dat olijfolie niet echt bederft maar bij het verouderen komen de zuren wat meer naar voren. 
    De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro zoals: Ciel Bleu ** in Okura Hotel,  La Rive * in Amstel Hotel, Bokkedoorns*, De Hoefslag*,  The Dylan*, Hotel Vinkeles, Izakaya,  Chateau Neercanne, Double Tree by Hilton, De Vrienden van Jacob.


     

     


    Lees meer

  • San Mauro Aceto Balsamico di Mosto Cotto 200 ml

    Maak favoriet

    3 op voorraad

    De San Mauro Aceto Balsamico di Mosto Cotto wordt volgens de oude methode gemaakt van zuivere druivenmost van de typische druivensoorten trebbiano en lambrusco die afkomstig zijn uit de provincie Modena. De ingekookte most wordt maar liefst 8 jaar natuurlijk gerijpt op houten vaten van de zomereik en bevat geen enkele toevoeging. Dit is onvergelijkbaar met de commerciële massa aceto's en ook niet verbazingwekkend dat dit door de topchefs van van Ciel Bleu ** in Okura Hotel, La Rive * in Amstel Hotel, en de Bokkedoorns* wordt gebruikt in hun exclusieve keukens. De Aceto Balsamico is lekker dik dus zeer zuinig in gebruik met een zeer exclusieve verfijnde smaak.


    Lees meer

  • Cadeaubox San Mauro Olijfolie en Rivera Primitivo in luxe giftbox

    Maak favoriet

    Een zeer fraaie cadeaubox met daarin de Colline di San Mauro Extra Vergine di Oliva Novolio Olijfolie en de 90/100 punten scorende Rivera Primitivo Salento. De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro. Naast deze fraaie olijfolie bevindt zich in deze fraaie cadeau-box een heerlijke Primitivo van een van Italie's beste wijnhuis uit Puglia. Met deze Rivera Primitovo toont wijnhuis Rivera de uitgebalanceerde mix van de kenmerken van de primitivo druif. De producten zijn fraai verpakt in een luxe cadeaudoos. Ideaal om te geven en fijn om te krijgen.


    Lees meer

  • Cadeaubox San Mauro Olijfolie en Poggio Verrano 3 Toscana in luxe giftbox

    Maak favoriet

    Een zeer fraaie cadeaubox met daarin de Colline di San Mauro Extra Vergine di Oliva Novolio Olijfolie en de 91/100 punten scorende Poggio Verrano 3 Toscane. De San Mauro producten behoren tot de allerbeste van Italiën en zijn zeer exclusief en dat wij niet alleen staan in deze mening wordt bewezen door de wel bekende top restaurants die momenteel werken met de producten van San Mauro. Naast deze fraaie olijfolie bevindt zich in deze fraaie cadeau-box de geweldige Poggio Verrano 3 Toscane. Door alle wijndeskundige super-beoordeeld. De goed gestructureerde cuvée 'Poggio Verrano 3' wordt ongefilterd gebotteld. Verkozen door Hubrecht Duijker als Wijn-vondst op HUBRECHTDUIJKER.COM en de 2010 jaargang heeft maar liefst 91 Parkerpunten gekregen. Dit alles zit in een luxe cadeaubox dus ideal om te geven of te krijgen.


    Lees meer

Artikel 1 tot 10 van 12

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Stroef en ietwat gesloten in de eerste aanzet maar na enige tijd walsen komt er een pallet aan rood en zwart fruit naar voren. Aanwezige maar prettige tannines. Eik is er maar overheerst zeker niet. Afdronk zeer lang. Volgende dag 2e gedeelte gedronken en was toen nog beter.

- Femke
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen