Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Reypenaer kaas

Grandcruwijnen heeft naast een ongekend groot assortiment aan kwaliteitswijnen ook een aantal delicatessen die het predicaat 'Grandcru' waard zijn.  Zo werken wij nauw samen met Wijngaard Kaas - de leverancier van Nederlands meest mooie en fameuze kaas namelijk de Reypenaer kazen. De Reypenaar kazen zijn kazen die rijpen in een oud pakhuis (dus niets geen ge-industrialiseerde gerijpte kazen). Reypenaer kazen worden, net als de kaasboeren dat vroeger deden, voornamelijk gemaakt van zomermelk van weidekoeien. Om de eretitel Reypenaer te verdienen moeten de kazen minstens één jaar rijpen. De Reypenaer VSOP rijpt zelfs maar liefst twee jaar en de XO Reserve minstens twee-en-een-half jaar. 

9 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Stroef en ietwat gesloten in de eerste aanzet maar na enige tijd walsen komt er een pallet aan rood en zwart fruit naar voren. Aanwezige maar prettige tannines. Eik is er maar overheerst zeker niet. Afdronk zeer lang. Volgende dag 2e gedeelte gedronken en was toen nog beter.

- Femke
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen