Wijnproeverijen

Vrijdag 12 juni a.s. - Online Wijnproeverij via Webcasting, inschrijving = geopend

Na het succes van onze eerdere Web Tasting met live verbinding met een aansprekend Wijnhuis gaan we op veler verzoek de volgende Web Tasting doen en deze keer gaan we inzoomen op Portugal en de prachtige regio Alentejo en laten zien welke mooie wijnen hier vandaan komen. We schakelen tijdens de sessie live over naar wijnhuis Herdade do Sobroso waar de wijnmaker zijn bedrijf en de waanzinnig mooie omgeving en wijngaarden zal tonen. U krijgt gedetailleerde uitleg over de druiven en de wijnen en vervolgens proeven we deze informeel, gezellig samen met de wijnmaker.

Wilt u meedoen kijk dan hier voor alle uitgebreide informatie. Het proefpakket bestelt u hier.

De Wijnproeverijen van Grandcruwijnen

Momenteel kunnen wij 2 typen Wijnproeverijen aanbieden. De georganiseerde proeverij voor groepen vanaf 30 deelnemers, voor bijvoorbeeld de wat grotere wijnclubs en bedrijven. En de online proeverij waar per persoon individueel voor ingeschreven kan worden. Onderstaand wat meer informatie over beide mogelijkheden.

Online Wijnproeverij - voor groepen vanaf 30 deelnemers

Vanwege de Corona-maatregelen is het voor ons momenteel niet mogelijk om reguliere, fysieke wijnproeverijen te organiseren. Wij laten ons hierdoor niet uit het veld slaan en komen met een geweldig alternatief: een wijnproeverij via Webcasting.

Vanaf minimaal 30 deelnemers kunnen wij een georganiseerde wijnproeverij via webcasting aanbieden. Leuk voor wijnclubs en ook erg geschikt als bedrijfsuitje, teambuildingsevent of gewoon als blijk van waardering voor uw medewerkers (minimaal aantal deelnemers: 30). Kijk hier voor meer informatie.

Online Wijnproeverij - deelname mogelijk vanaf 1 persoon

Met enige regelmaat organiseren wij ook open online proeverijen. De proeverij betreft een specifiek wijnhuis of thema en u kunt zich hiervoor individueel inschrijven. U betaalt dan slechts het bijpassende wijnpakket. 

Eerstvolgende online proeverijen:

  • Proeverij wijnhuis Herdade do Sobroso, vrijdag 12 juni a.s. vanaf 19:30 uur. We gaan in ca 1-1.5 uur tesamen met de wijnmaker van Sobroso uitleg geven over wijnland Portugal, de regio Alentejo en dan gaan we inzoomen op Herdade do Sobroso wat een van de onbetwiste top-wijnhuizen is uit Portugal/Alentejo. We tonen u tesamen met het team van Sobroso middels een live verbinding de wijngaarden, de bodega en daarna gaan we in alle rust de wijnen proeven waarbij de wijnmaker per soort eerst een kort uitleg geeft. We hebben een proefpakket samengesteld van 5 wijnen die we de revue laten passeren en een goed beeld geven van dit geweldige wijnbedrijf. Laat u verrassen door de Prijs/Kwaliteit van de wijnen uit deze wijn-regio. Bestel hier de Wine Tasting Box voor de proeverij.

Topic: Web Tasting Herdade do Sobroso
Time: Jun 12, 2020 07:30 PM Amsterdam

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/95519802359?pwd=V2l4dFRvQ0VuNk1GQXdlRDFJMmh0Zz09

Via de nieuwsbrief ontvangt u meer informatie, maar wilt u zich al voor-inschrijven stuur ons dan een email ([email protected]).

Adres
Grandcruwijnen
Rijksstraatweg 24
3316 EH Dordrecht