Proefdozen

Bij Grandcruwijnen vinden wij het belangrijk dat mensen hun smaak kunnen vinden. Daarom kwamen we met het idee van de proefdoos. Deze bestaat niet zomaar uit een aantal wijnen maar uit speciaal door onze vinologen geselecteerde thema-wijnen. Met de proefdozen kunt u dan verschillende wijnen proberen en uw eigen smaak vinden.

Online Proefdozen bestellen bij Grandcruwijnen

Al onze proefdozen hebben een aantal zaken gemeen namelijk dat het allemaal (internationale) klasse wijnen zijn en dat ze als samenstelling extra voordelig zijn geprijsd. Aan iedere proefdoos wordt een document toegevoegd met alle wijnbeschrijvingen en een tabel voor het maken van proefnotities. Wat is nou leuker dan op zo'n manier uw favoriete wijn te selecteren samen met vrienden en/of familie.

Proefdozen in diverse prijsklassen koopt u snel en eenvoudig online bij Grandcruwijnen.nl. Bestel online altijd tegen de beste prijzen.

Online proefdozen bestellen bij Grandcruwijnen

Wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen.nl, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België. Hier kunt u zowel zowel bijzondere wijnen en delicatessen als wijnen-voor-ieder-budget bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering & betrouwbare service, dat is Grandcruwijnen!