Proefdoos Bordeaux Wijnen

Van 12,43 10,27 van 12,95

Tot 97,24 80,36 van 101,30

* Verplichte velden

12,43 10,27

Samenvatting

  Prachtige Bordeaux wijnen voor een evenzo prachtige prijs. Stuk voor stuk wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en allen uit een zeer beroemd gebied. De Bordeaux is toch wel de bakermat waar de beste wijnen ter wereld vandaan komen. De wijnen uit deze proefdoos komen o.a. uit beroemde gebieden aan de rechteroever van de Dordogne (zoals Saint-Emilion en Pomerol) en uit het bekende gebied Entre-Deux-Mers: het gebied tussen de rivieren Garonne en Dordogne). Deze met zorg geselecteerde Bordeaux wijnen zijn natuurlijk uitsluitend geproduceerd door prachtige kwaliteitswijnhuizen zoals Château Le Sèpe, Clos de Menuts, en Chateau La Faviere, waarvan Grandcruwijnen importeur voor Nederland is. De wijnhuizen werken allemaal volgens een duurzame wijze.

   

  Ontdek meer over de inhoud Ontdek meer over deze wijn

  Let op: U kunt zelf de inhoud van het pakket nog aanpassen door de vinkjes aan of uit te zetten. U ziet dan ook direct het effect op de prijs. We verpakken de proefdoos wijnen apart in de bijgevoegde Wijndoos met sluitstikker. Indien dit niet nodig is kunt u deze ook uitvinken (en wordt de prijs ook aangepast) en verpakken we de proefdoos wijnen tesamen met eventueel overige wijnen. Contacteer ons gerust bij vragen.

  Deze Proefdoos Bordeaux Wijnen bevat prachtige Bordeaux wijnen voor een evenzo prachtige prijs. Stuk voor stuk wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en allen uit een zeer beroemd gebied. De Bordeaux is toch wel de bakermat waar de beste wijnen ter wereld vandaan komen. De wijnen uit deze proefdoos komen o.a. uit beroemde gebieden aan de rechteroever van de Dordogne (zoals Saint-Emilion en Pomerol) en uit het bekende gebied Entre-Deux-Mers: het gebied tussen de rivieren Garonne en Dordogne).

  Deze met zorg geselecteerde Bordeaux wijnen zijn natuurlijk uitsluitend geproduceerd door prachtige kwaliteitswijnhuizen zoals Château Le Sèpe, Clos de Menuts, en Chateau La Faviere, waarvan Grandcruwijnen importeur voor Nederland is. De wijnhuizen werken allemaal volgens een duurzame wijze. De volledige en zeer uitgebreide beschrijvingen van deze wijnen zijn te vinden op de website en in de Grandcruwijnen app.

  Wilt u meer te weten komen over de producten in dit fraaie wijnpakket? Klik dan op het tabje ‘Pakket inhoud’!

  Naam Regio Prijs
  2015 Château Le Sèpe Cuvee Initiale Bordeaux Medoc 17.95
  2019 Château Le Sèpe Entre-Deux-Mers Bordeaux Blanc Bordeaux 18.95
  2016 Chateau Perron Lalande de Pomerol Bordeaux 25.95
  2019 Château La Favière Bordeaux Superieur Medoc 20.95
  2018 Château La Favière Muse Bordeaux Superieur Bordeaux 12.95
  2019 Domaine du Bois Joly Harmonie Muscadet-Sèvre-et-Maine sur Lie Loire 14.95
  Schuifkist voor 6 flessen 22.50
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Proefdoos Bordeaux Wijnen
  Uw waardering

  Grandcruwijnen

  Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

  Onze online smart sommelier helpt je!

  Laatste review

  26.01.2023

  Champagne Ruinart Brut

  "The order went well and arrived on time. The package was perfection. Tha..." A. Sawadogo

  Bekijk product recensie