Proefdoos KlareWijn - Bodegas Victoria Ordonez

Van 15,95 13,18 van 18,95

Tot 91,80 75,87 van 98,80

* Verplichte velden

15,95 13,18

Samenvatting

  De bekende instagrammer Klare_Wijn (en bekende Nederlander Antoin Peeters) is op bezoek geweest bij Victoria Ordonez en heeft daarhele leuke en leerzame instagram post over gemaakt met interessante video's over de bijzondere wijnen en wijngaarden. We hebben tesamen met Antoin een mooie proefdoos samengesteld en deze kunt u de komende periode aanschaffen met een hele interessante korting.

  Exclusieve verzameling van geweldige wijnen van Bodegas Victoria Ordoñez komende uit de Spaanse gebieden Sierras de Malaga en de Rueda. Stuk voor stuk topwijnen met een fantastische smaak en meer dan uitstekende kwaliteit die dan ook niet voor niets in menig Michelin-restaurant op de kaart staan.

  Victoria Ordoñez, geboren en getogen in Malaga, is geen onbekende in de wijn-wereld. In 2004 is zij tesamen met Alois Kracher With gestart met het produceren van wijn in Malaga. Later heeft ze met haar zoon een aantal zeer unieke wijnen gemaakt, komende vanuit hele oude wijngaarden in de, vaak moeilijk bereikbare, bergen van Malaga. Victoria was geruime tijd de wijnmaker maar vanaf 2016 is haar zoon Guillermo Martin toegetreden tot het bedrijf. Guillermo is landbouwkundig ingenieur en heeft gewerkt bij Kracher, Bodegas Jorge Ordóñez (Málaga) en Bodegas Avancia (Valdeorras).

  Ontdek meer over de inhoud Ontdek meer over deze wijn

  De bekende instagrammer Klare_Wijn (en bekende Nederlander Antoin Peeters) is op bezoek geweest bij Victoria Ordonez en heeft daar hele leuke en leerzame instagram posts over gemaakt met interessante video's over de bijzondere wijnen en wijngaarden. We hebben tesamen met Antoin een mooie proefdoos samengesteld en deze kunt u de komende periode aanschaffen met een hele interessante korting. Onder de tab: Bijlage vindt u nog wat foto's van dat bezoek

  Wijn liefhebbers opgelet! Deze verzameling van geweldige & exclusieve wijnen van Bodegas Victoria Ordoñez is precies wat u zoekt. Wij zijn in ieder geval fan. Niet alleen omdat Grandcruwijnen exclusief importeur van de Victoria Ordoñez wijnen voor de Nederlandse markt is, maar meer nog door de fantastische smaak en kwaliteit van deze, stuk voor stuk, topwijnen. Deze proefdoos bevat 4 Witte Wijnen en 1 Rode wijn.

  Victoria Ordoñez, geboren en getogen in Malaga, is geen onbekende in de wijn-wereld. In 2004 is zij tesamen met Alois Kracher With gestart met het produceren van wijn in Malaga. Later heeft ze met haar zoon een aantal zeer unieke wijnen gemaakt, komende vanuit hele oude wijngaarden in de, vaak moeilijk bereikbare, bergen van Malaga. Victoria was geruime tijd de wijnmaker maar vanaf 2016 is haar zoon Guillermo Martin toegetreden tot het bedrijf. Guillermo is landbouwkundig ingenieur en heeft gewerkt bij Kracher, Bodegas Jorge Ordóñez (Málaga) en Bodegas Avancia (Valdeorras).

  De wijnen zijn zeer uniek en ongekend fraai en komen tot stand op een manier zoals bijna niemand dat doet. Dit valt ook wel te begrijpoen want het gebied is zeer onherbergzaam met zeer oude maar ook zeer kleine wijngaarden waar alleen maar m.b.v. muilezels kan worden gewerkt. Er wordt dan ook maar een zeer beperkt aantal flessen gemaakt, vaak minder dan 2000 flessen. De wijnen van Victoria Ordoñez zijn van een extreem hoog niveau en staan momenteel al in menig Michelin-restaurant zoals:

  Dani Garcïa (2 Michelin Stars)
  José Carlos García (1 Michelin Star)
  La Cabaña (1 Michelin Star)
  Quique Dacosta (3 Michelin Stars)
  Abantal (1 Michelin Star)
  Delicees - Dordrecht
  Valueas - Venlo (1 Michelin Star) 

  Wilt u meer te weten komen over de producten in dit fraaie wijnpakket? Klik dan op het tabje ‘Pakket inhoud’!

  Vineyard for Proefdoos KlareWijn - Bodegas Victoria Ordonez

  Victoria Ordoñez geboren en getogen in Malaga is geen onbekende in de wijn-wereld. Zij is de zus van Jorge Ordóñez (een van de grootste en bekendste wijnmaker die ook hoofdimporteur is van de spaanse high wijnen naar de USA). In 2004 is zij tesamen met Alois Kracher gestart met het produceren van wijn in Malaga. Toen Alois overleed in 2007 heeft ze besloten om met haar zoon haar eigen en meest persoonlijke project te starten en dit is het maken van een aantal zeer unieke wijnen komende vanuit de zeer oude Pre-Phylloxera wijngaarden in de bergen. De wijnen komen dus van originele soms wel tot 200 jaar oude wijnstokken.

  De wijnen zijn zeer uniek en ongekend fraai en is iets wat niemand eerder heeft gedaan. Dit valt ook wel te begrijpen want het gebied is zeer onherbergzaam met zeer oude maar ook zeer kleine wijngaarden waar alleen maar m.b.v. muilezels kan worden gewerkt. De (mountain) wijnen van Victoria zoals de Monticara, La Pasajera, La Ola Meliller, de Voladeros en de recent gelanceerde zeer fraaie rode Martí-Aguilar zijn stuk voor stuk uniek en van ongekend hoog niveau. Er worden van alle soorten maar een zeer beperkt aantal flessen van gemaakt (lees: vaak minder dan 2000 flessen) want de wijngaarden zijn zeer klein (vaak kleiner dan 1ha).

  De wijnen van Victoria worden alleen maar aangeboden in de absolute top restaurants in de gehele wereld. Zo maar een greep waar de wijnen van Ordonez op de kaart staan:
  - Dani Garcïa (2 Michelin Star)
  - José Carlos García (1 Michelin Star)
  - La Cabaña (1 Michelin Star)
  - Quique Dacosta (3 Michelin Star)
  - Abantal (1 Michelin Star)
  - Casa Mono (2 Michelin Star), one of the most prestigious Michelin Star restaurants in New York has included all the wines
  - La Finca, Casa Pepa (2 Michelin Star)
  - Cuchara – Lommel (1 Michelin star)
  - Jardin Tropical - Knokke (1 Michelin star)
  - Slagmolen – Opglabbeek (2 Michelin star)
  - Valuas - Venlo (1 Michelin star)
  - Delicees - Dordrecht (bijna 1 ster)
  - Restaurant Zarzo (1 Michelin star)
  - The Table - Hamburg (3 Michelin star)
  - Schlossberg- Baiersbronn (2 Michelin star)

  Naam Regio Prijs
  2017 Bodegas Victoria Ordonez Monticara Mountain Wines Andalucía 28.95
  2018 Bodegas Victoria Ordonez La Ola del Melillero Mountain Wines Andalucía 18.95
  2017 Bodegas Victoria Ordonez Voladeros Mountain Wines Andalucía 28.95
  2020 Bodegas Victoria Ordonez La Pasajera Verdejo Castilla y Leon 10.95
  2017 Bodegas Victoria Ordonez Camarolos Mountain Wines Andalucía 21.95
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Proefdoos KlareWijn - Bodegas Victoria Ordonez
  Uw waardering
  image00006 (5.80 MB)
  image00005 (1.31 MB)
  image00004 (7.62 MB)
  image00003 (6.15 MB)
  image00002 (5.10 MB)
  image00001 (1.30 MB)

  Grandcruwijnen

  Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

  Onze online smart sommelier helpt je!

  Laatste review

  06.03.2023

  2021 Quinta da Falorca Encruzado Reserva Blanco

  "Na 19,20 nu 21 geproefd. Blijft toch een juweel van een wijn. vooral als..." Rolf

  Bekijk product recensie