Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Perla del Garda wijn online kopen

Wijnhuis Perla del Garda ligt in de Italiaanse Veneto in het stadje Lonato del Garda, wat zoals de naam al doet vermoeden bij het Gardameer is gesitueerd. Het wijnhuis is een familiebedrijf waar de landbouwtraditie aan het Gardameer van generatie op generatie werd doorgegeven. De wijnen die er worden gemaakt hebben elk hun eigen ziel en karakter en vertellen de verhalen van het terroir en van de mensen die met volledige toewijding werken in de wijngaard en in de wijnmakerij. Hierdoor is elke fles een unieke ervaring op zich!

Het oogsten van de druiven gebeurt altijd met de hand vanaf de maand augustus tot november. Hierna worden de trossen zorgvuldig geselecteerd en in kleine boxen direct vervoerd naar de wijnmakerij, die zich in het midden van de wijngaarden bevindt. Hierdoor is de maximale afstand van wijnstok naar vinificatiegebied slechts 1.000 meter en kunnen de druiven snel en vakkundig worden verwerkt.
Het handmatig oogsten én de toegepaste specifieke techniek van het wijn maken, zijn de twee pijlers onder de productiemethode van wijnhuis Perla del Garda. Om een stukje transparantie tegenover de consument te garanderen heeft het wijnhuis zelfs de productieketen officieel laten certificeren.

Perla del Garda wijnen online bestellen bij Grandcruwijnen

Perla del Garda wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen.nl, de wijnhandel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen als wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering & betrouwbare service dat is Grandcruwijnen!

3 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Over Bierzo en de Mencia druif wordt veel geschreven. Nog geen ervaring mee, start met deze wijn uw kennismaking. Mooie prijs-kwaliteit.

- Daan
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen