Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Pazo de Senorans - de koning(in) onder de Albarino's

Verkozen tot beste Albariño door Winelife in Oktober 2014 is de Albarino van Pazo de Senorans. Wij hebben de wijn ingestuurd in de blinde propeverij omdat we al jaren overtuigd zijn van de absolute kwaliteit van Pazo de Senorans. De focus ligt op kwaliteit en niet op kwantiteit en de beloning is er na " Winnaar WineLife als beste Albariño" en is verkrijgbaar bij Grandcruwijnen.nl De wijnen van Pazo Senorans hebben een heldere, lichte geel groene kleur en een zuivere geur van tropisch fruit. Deze invloeden vindt men ook terug in de smaak. De wijn is heerlijk fris en door het goede rijpheid van het fruit lijkt de wijn zelfs iets zwoel, zeg maar mondvullend. De afdronk is lang, intens en complex.

Niet voor niets heeft Ferran Adrià (voorheen El Bulli) voor zijn nieuwe restaurant 'Tickets' in Barcelona deze wijn als een van zijn ‘open wijnen’ de Pazo Senorans uitgekozen. Penin heeft de wijn Pazo de Senorans anada 2007 uitverkozen tot spanje's beste witte en ook de Pazo Senorans Albarino scoort ruim boven de 90 punten.

Lees meer

4 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • 2017 Pazo de Senorans Albarino

    Maak favoriet

    12 op voorraad

    Prachtige "volle" Albariño, klassiek, licht exotisch, mooi aromatisch, met zachte tonen van peer, perzik, grapefruit, een vleugje honing, mineralen en frisse zuren. Deze invloeden vindt men ook terug in de smaak.De wijn is heerlijk fris en door het goede rijpheid van het fruit lijkt de wijn zelfs iets zwoel, zeg maar mondvullend. De afdronk is lang, intens en complex. Lieflijk, fruitig en droog smaakpatroon met mineralige finish. Een toppertje als we over de Albariño-druif spreken. ! Niet voor niets heeft Ferran Adrià (voorheen El Bulli) voor zijn nieuwe restaurant 'Tickets' in Barcelona deze wijn als een van zijn 'open wijnen' uitgekozen.


    Lees meer

  • 2017 Pazo de Senorans Albarino Magnum

    Maak favoriet

    6 op voorraad

    Prachtige "volle" Albariño, klassiek, licht exotisch, mooi aromatisch, met zachte tonen van peer, perzik, grapefruit, een vleugje honing, mineralen en frisse zuren. Deze invloeden vindt men ook terug in de smaak.De wijn is heerlijk fris en door het goede rijpheid van het fruit lijkt de wijn zelfs iets zwoel, zeg maar mondvullend. De afdronk is lang, intens en complex. Lieflijk, fruitig en droog smaakpatroon met mineralige finish. Een toppertje als we over de Albariño-druif spreken. ! Niet voor niets heeft Ferran Adrià (voorheen El Bulli) voor zijn nieuwe restaurant 'Tickets' in Barcelona deze wijn als een van zijn 'open wijnen' uitgekozen.
    Lees meer

  • 2009 Pazo de Senorans Seleccion de Anada

    Maak favoriet

    niet op voorraad

    De Pazo de Senorans Seleccion de Anada is verkozen door Penin als de allerbeste witte wijn van Spanje. De Selección de Añada wordt enkel gemaakt in topjaren. Geen houtlagering maar een lange bewaring van maar liefst 34 maanden op een lage temperatuur op inox zorgen voor dit unicum uit Noordwest Spanje. Komt pas na 6-7 jaar op de markt. Deze wijn wordt gemaakt van de oudste wijnstokken met zeer lage rendementen. De druiven worden pas geplukt wanneer ze hun ideale rijpheid hebben. Vervolgens rijpen de druiven verder op inox onder lage temperatuur en op zijn gistcellen (sur lies) gedurende ~3 jaar. De aromatische componenten van de wijn kunnen zich op deze manier volledig ontplooien. De Pazo Senroans Selección de Añada kan zonder probleem 10 jaar opgelegd worden en zal dan nog verder verbeteren.
    Lees meer

  • 2010 Pazo de Senorans Seleccion de Anada

    Maak favoriet

    14 op voorraad

    De Pazo de Senorans Seleccion de Anada is verkozen door Penin als de allerbeste witte wijn van Spanje. De Selección de Añada wordt enkel gemaakt in topjaren. Geen houtlagering maar een lange bewaring van maar liefst 34 maanden op een lage temperatuur op inox zorgen voor dit unicum uit Noordwest Spanje. Komt pas na 6-7 jaar op de markt. Deze wijn wordt gemaakt van de oudste wijnstokken met zeer lage rendementen. De druiven worden pas geplukt wanneer ze hun ideale rijpheid hebben. Vervolgens rijpen de druiven verder op inox onder lage temperatuur en op zijn gistcellen (sur lies) gedurende ~3 jaar. De aromatische componenten van de wijn kunnen zich op deze manier volledig ontplooien. De Pazo Senroans Selección de Añada kan zonder probleem 10 jaar opgelegd worden en zal dan nog verder verbeteren.
    Lees meer

4 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Voor de liefhebbers van een volle chardonnay is dit zeker een aanrader. Qua prijs wat gunstiger dan vergelijkbare wijnen uit Amerika.

- Rob
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen