Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Grandcruwijnen Open Flessen dagen

OPEN FLESSEN DAGEN - WIJNPROEVERIJ BIJ GRANDCRUWIJNEN

Regelmatig houden we bij Grandcruwijnen Open Flessen Dagen vaak rondom een thema. Wij hebben die dag(en) dan een groot aantal fraaie wijnen openstaan welke vrijblijvend kunnen worden geproefd. De thema's zijn vaak rondom een wijnstreek, een wijnhuis, een regio/land, druif of een wijnsoort. U ben dan als wijn-professional en/of wijnliefhebber in staat om verschillende fraaie wijnen te proeven in ons Wine Warehouse & Winkel. Informeel en tussen de flessen. Tevens is het een uitmuntende gelegenheid om ons assortiment aan 2000+ Kwaliteitswijnen met eigen ogen te aanschouwen. Alle wijnen die u kunt vinden op www.grandcruwijnen.nl staan allemaal in onze geconditioneerde winkel/showroom en magazijn.

Tijdens de proefdagen geldt een korting van 10% op het gehele assortiment

Deelname aan de proevrij(en) is gratis maar u dient wel te zijn ingeschreven!!!

Waar: Grandcruwijnen - Rijksstraatweg 24 - 3316 EH te Dordrecht

MAART

30-3-2018 van 16:00-21:30 uur - Het voorjaar komt eraan en vrijdag 30 maart hebben we onze Voorjaars Wijnproeverij. We hebben die dag een mooie line-up openstaan met vele nieuwe wijnen en nieuwe jaargangen. Nieuwe rose's, knisperende witte wijnen, mooie bubbels en nieuwe jaargangen. 

Klik hier om in te schrijven

Allemaal een kleine beetje onder voorbehoud of we alles (op tijd) binnen hebben maar dit is een greep van de wijnhuizen waarvan u de wijnen kunt proeven. 


De toegang tot de proeverij is gratis maar u dient wel even aan te melden. 

Gedurende de proeverij kunnen de wijnen met korting worden aangeschaft dus zeer interessant om uw wijnvoorraad aan te vullen.

MASTERCLASSES/PROEVERIJEN

Als bedrijf of als wijnclub organiseren wij op verzoek wijn-proeverijen of masterclasses. Dit kunnen wij doen rondom een veelheid aan thema's zoals een informele proeverij rondom "Hoe proef je nu eigenlijk" of een masterclass tesamen met de wijnmaker rondom een specifiek wijnhuis. We hebben een speciale proefruimte voor ca 15 personen en voor grotere groepen doen we de proeverij in ons Wine Warehouse.

Heeft u interesse in een proeverij bel, mail of kom bij ons langs in onze Wine Warehouse te Dordrecht. Klik hier voor contact-informatie

WIE IS DE BOB?

REGIO DORDRECHT

Voor 15 euro (tot maximaal 4 personen) brengen wij u eventueel inclusief de aangeschafte wijnen weer veilig naar huis. Bij voorkeur ons wel op voorhand informeren of u gebruikt wilt maken van deze service

BUITEN DORDRECHT

Komt u naar de proeverij met de auto, dan kunt u vooraf een afspraak maken met Rent-a-Bob.
De chauffeur haalt u op, op de afgesproken tijd, om u vervolgens met uw eigen auto naar huis te rijden. 
Rent A Bob rijdt voor u! Ideaal wanneer u met de auto naar huis wilt, maar niet meer zelf mag deelnemen aan het verkeer. De volgende dag beschikt u weer direct over de auto. 

tel.: 0900 90 90 888

website 

Laatste recensies

Wat een fraaie wijn. Met vlag en wimpel de winnaar uit de Verdejo proeverij van onze Societeit. Fris, mooi droog, limoentje, wit fruit, knap zuur.

- J.vd Laan
Bekijk meer recensies