Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Grandcruwijnen Open Flessen dagen

NOTEER: 8 November 2019 - Grote Kerst Najaars Wijnproeverij

Eén keer per jaar pakken we altijd groot uit en dat is dit jaar op 8 november 2019. Er zullen tijdens deze grote proeverij een groot aantal wijnhuizen zelf aanwezig zodat u van de wijnmaker zelf uitleg kunt krijgen en de wijn kunt proeven. Een groot gedeelte van onderstaande wijnhuizen zal die dag zelf aanwezig zijn in ons Wine Warehouse.

En natuurlijk: de najaarsproeverij is hét moment om je favoriete wijnen extra voordelig in te slaan want de proeverij-wijnen kunnen die dag met grote korting worden aangeschaft. Onze najaarsproeverijen worden drukbezocht. Klik hier zodat we ons op je komst kunnen voorbereiden en laat weten met hoeveel je komt. (of stuur een email naar: info@grandcruwijnen.nl). De proeverij is voor onze gasten gratis maar inschrijven is wel verplicht en Vol is Vol. Gegeven ervaringen van voorgaande jaren zullen/moeten we ons hier strict aan houden.

Tot slot: wij maken er een (gratis) proeffeest van, met méér dan honderd wijnen op tafel en met de aanwezigheid van alle wijnmakers van tophuizen. Als tegenprestatie verwachten wij dat u minimaal zes flessen wijn per inschrijving afneemt.

MELD U AAN/INSCHRIJVEN

LET OP: Soms wil het inschrijf-formulier problemen geven. U kunt ons in dat geval ook gerust een mail sturen: info@grandcruwijnen.nl  Geef dan uw naam, telefoon-nummer en met hoeveel deelnemers u wilt langskomen. Ons bellen op 078-6450615 en u aanmelden is ook mogelijk. Wij zullen dan de registratie voor u doen zodat toegang gegarandeerd is (We hebben gelimiteerde ruimte dus vandaar dat inschrijving noodzakelijk is). We hebben inmiddels bevestiging dat onderstaande wijnhuizen aanwezig zullen zijn:

We hopen u te mogen ontmoeten in ons Wine Warehouse op 8 november 2019 a.s.
 
Rolf & Corina Ketelaar en het gehele Grandcruwijnen team.
 
Adres:
Grandcruwijnen
Rijksstraatweg 24
3316 EH Dordrecht.

Laatste recensies

Highly drinkable wine for a good price/quality ratio.

- RJW
Bekijk meer recensies