Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Grandcruwijnen Open Flessen dagen

2 November 2018 van 15:00-21:30 uur - Grote Kerst Najaars Wijnproeverij

Eén keer per jaar pakken we altijd groot uit en dat is dit jaar op 2 november. Er zullen tijdens deze grote proeverij een groot aantal wijnhuizen zelf aanwezig zodat u van de wijnmaker zelf uitleg kunt krijgen en de wijn kunt proeven. We hebben inmiddels al bevestiging dat onderstaande (TOP)wijnhuizen zelf aanwezig zullen zijn.

En natuurlijk: de najaarsproeverij is hét moment om je favoriete wijnen extra voordelig in te slaan met korting op gehele assortiment en exta korting op de proeverij-wijnen. Onze najaarsproeverijen worden drukbezocht. Klik hier zodat we ons op je komst kunnen voorbereiden en laat weten met hoeveel je komt. (of stuur een email naar: info@grandcruwijnen.nl).

Tot slot: wij maken er een (gratis) proeffeest van, met méér dan honderd wijnen op tafel en met de aanwezigheid van alle wijnmakers van tophuizen. Als tegenprestatie verwachten wij dat u minimaal zes flessen wijn per inschrijving afneemt.


LET OP: Soms wil het inschrijf-formulier problemen geven. U kunt ons in dat geval ook gerust een mail sturen: info@grandcruwijnen.nl Geef dan uw naam en met hoeveel deelnemers u wilt langskomen. Ons bellen op 078-6450615 en u aanmelen is ook mogelijk. Wij zullen dan de registratie voor u doen zodat toegang gegarandeerd is (We hebben gelimiteerde ruimte dus vandaar dat inschrijving noodzakelijk is).

We hopen u te mogen ontmoeten in ons Wine Warehouse op 2 november a.s.
 
Rolf & Corina Ketelaar en het gehele Grandcruwijnen team.
 
Adres:
Grandcruwijnen
Rijksstraatweg 24
3316 EH Dordrecht.

Laatste recensies

Fantastische wijn maar te vroeg open getrokken. Heel veel potentie! Volle bak bramen met een goed gebalanseerde houtsmaak. Echt nog even laten liggen als je het geduld hebt want de 2014 gaat erg mooi worden!

- Dimitri
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen