Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Mousserende wijn


Een mousserende wijn koopt u bij GrandCruWijnen!

Heeft u wat te vieren en bent u op zoek naar een mousserende wijn? Bij GrandCruWijnen vindt u mousserende wijnen voor elk budget en elke gelegenheid!


Kies een mousserende wijn die bij u past


Voor een feestje, een receptie of voor op oudejaarsavond tussen de oliebollen en appelflappen door; het vieren van een bijzondere gelegenheid zonder het drinken van een glaasje mousserende wijn is eigenlijk als een feest zonder feestvierders, of om in wijnterminologie te blijven spreken: als een wijnvat zonder wijn of een wijngaard zonder druiven. Mousserende wijnen drinkt men dan ook niet iedere dag, meestal trekt men een fles mousserende wijn pas open wanneer men iets te vieren heeft, op een verjaardag, bij een afstudeerborrel of volgend op het ja-woord na een huwelijksplechtigheid. Met bubbels erbij verandert elke aangelegenheid in een feestje zou men kunnen zeggen en bij GrandCruWijnen vindt u mousserende wijnen in vele soorten en maten en voor elk budget, want wij importeren vrijwel al onze wijnen zonder tussenkomst van derden waardoor onze prijs altijd laag blijft!

Mousserende wijnen, er zijn vele benamingen voor. De ene persoon heeft het over bubbeltjeswijn of schuimwijn wanneer hij er een slok van neemt en de andere persoon gebruikt de meer correcte benamingen voor deze koolzuurhoudende wijnen die meestal duiden op het land van herkomst: zoals de eerbiedwaardige champagne uit de Champagnestreek in Frankrijk, de Italiaanse prosecco uit de heuvels van Conegliano-Valdobbiadene, de meestal van riesling-druiven vervaardigde Duitse Sekt of de Spaanse mousserende wijn die bekendstaat onder de specifieke naam cava. En voor diegenen die het woord ‘champagne’ bij elke bubbeltjeswijn te pas en te onpas gebruiken: champagne is een zeer strikt beschermde productnaam en Duitse of Spaanse champagne is iets wat eenvoudigweg niet bestaat. Maar als u het over cava of prosecco heeft, dan heeft Grandcruwijnen dit, naast champagne, zeker in huis! Of u nu op zoek bent naar Mumm Cordon Rouge Brut Champagne,naar de top champagne van Jacquesson een Cava van Alta Alella of Gramona of een Franciacorta of Prosecco van Armani, Bocelli, La Tordera Alné of CA Del Bosco – bij Grandcruwijnen bent u aan het juiste adres voor de bubbel, cava, proesecco, champagne en alles direct geïmporteerd dus zeer voordelig

Dus heeft u binnenkort wat te vieren en bent u op zoek naar een mousserende wijn: een echte champagne voor die zeer bijzondere gelegenheid of een meer eenvoudige cava voor een gezellig feestje? Bij GrandCruWijnen vindt u vele soorten mousserende wijnen voor elk budget!

Laatste recensies

niet te koud drinken om de smaken tot hun recht te laten komen.

- Maarten
Bekijk meer recensies