Molino di Ferro Le Veneziane Penne Rigate

De specificaties zoals vermeld bij de wijn (o.a. wijnjaar) en in de titel zijn leidend en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de afbeelding die wordt getoond. Lees meer in onze Frequenty asked questions
Regio | |
---|---|
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Omschrijving
De glutenvrije Penne Rigate van Le Veneziane komt van Molino di Ferro. De pasta's van Molino di Ferro onderscheiden zich door zijn uitstekende kookweerstand en het vermogen om specerijen vast te houden. Deze glutenvrije Penne Rigatei Le Veneziane bestaat uitsluitend uit maismeel en is zeer populair omdat het verschil met de reguliere spaghetti's volgens vele klanten niet te proeven is. Met hun open uiteinden kunnen ze de saus perfect opscheppen en vasthouden tussen de groeven in hun oppervlak. De Penne Rigate heeft een kooktijd van 7 tot 8 minuten.
Ingrediënten
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1505 kj (355 kcal) |
Eiwitten | 6.45 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 79.12 gr.0.60 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.95 gr.0.14 gr. |
Vezels | 2.0 gr. |
Zout | 0.03 gr. |
Specificaties
Delicatessen Type | Pasta & Risotto |
---|---|
Regio | Veneto |
Merk | Molino di Ferro |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Vegan | Nee |
Netto gewicht | 250 gram |