Molino di Ferro Le Veneziane Penne Rigate
1,95
1,79
Land | Italië |
---|---|
Regio | Veneto |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Ten Minste Houdbaar Tot | 5 nov. 2023 |
De glutenvrije Penne Rigate van Le Veneziane komt van Molino di Ferro. De pasta's van Molino di Ferro onderscheiden zich door zijn uitstekende kookweerstand en het vermogen om specerijen vast te houden. Deze glutenvrije Penne Rigatei Le Veneziane bestaat uitsluitend uit maismeel en is zeer populair omdat het verschil met de reguliere spaghetti's volgens vele klanten niet te proeven is. Met hun open uiteinden kunnen ze de saus perfect opscheppen en vasthouden tussen de groeven in hun oppervlak. De Penne Rigate heeft een kooktijd van 7 tot 8 minuten.
Ingrediënten
Maismeel, emulgator (mono- en diglyceriden van plantaardige vetzuren).
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1505 kj (355 kcal) |
Eiwitten | 6.45 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 79.12 gr.0.60 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.95 gr.0.14 gr. |
Vezels | 2.0 gr. |
Zout | 0.03 gr. |
Delicatessen Type | Pasta & Risotto |
---|---|
Land | Italië |
Regio | Veneto |
Merk | Molino di Ferro |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Vegan | Nee |
Netto gewicht | 250 gram |
Ten Minste Houdbaar Tot | 5 nov. 2023 |
Schrijf uw eigen review
Login and Registration Form