Molino di Ferro Le Veneziane Penne Rigate

Land Italië
Regio Veneto
Biologisch gecertificeerd Nee
Ten Minste Houdbaar Tot 5 nov. 2023
Bekijk alle kenmerken Ontdek meer over dit product

De glutenvrije Penne Rigate van Le Veneziane komt van Molino di Ferro. De pasta's van Molino di Ferro onderscheiden zich door zijn uitstekende kookweerstand en het vermogen om specerijen vast te houden. Deze glutenvrije Penne Rigatei Le Veneziane bestaat uitsluitend uit maismeel en is zeer populair omdat het verschil met de reguliere spaghetti's volgens vele klanten niet te proeven is. Met hun open uiteinden kunnen ze de saus perfect opscheppen en vasthouden tussen de groeven in hun oppervlak. De Penne Rigate heeft een kooktijd van 7 tot 8 minuten. 

Ingrediënten

Maismeel, emulgator (mono- en diglyceriden van plantaardige vetzuren).

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 1505 kj (355 kcal)
Eiwitten 6.45 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 79.12 gr.0.60 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 0.95 gr.0.14 gr.
Vezels 2.0 gr.
Zout 0.03 gr.

 

Kenmerken
Delicatessen Type Pasta & Risotto
Land Italië
Regio Veneto
Merk Molino di Ferro
Biologisch gecertificeerd Nee
Vegan Nee
Netto gewicht 250 gram
Ten Minste Houdbaar Tot 5 nov. 2023
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Molino di Ferro Le Veneziane Penne Rigate
Uw waardering

Grandcruwijnen

Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

Onze online smart sommelier helpt je!

Laatste review

23.03.2023

2020 Bogle Vineyard Chardonnay Reserve

"De Vinyard Chardonnay van Bogle is al zeer goed. Deze Reserve is fantast..." Frank

Bekijk product recensie