Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Merlot wijnen


Bij Grandcruwijnen vindt u een ruim aanbod aan merlot wijnen. Duik in de online wijnkelder van Grandcruwijnen en vind diverse goede merlot wijnen voor een klein of groter budget en voor elke gelegenheid.


Bekijk onze merlot wijnen


U bent op zoek naar een goede merlot wijn en vraagt zich af of Grandcruwijnen goede, voordelige of juist meer exclusieve merlot wijnen in het assortiment heeft? Men vraagt de herbergier niet of hij goede wijn heeft, zei men vroeger als iemand naar de bekende weg vroeg en het spreekt vanzelf dat u bij Grandcruwijnen kunt kiezen uit een ruim aanbod aan diverse merlot wijnen. Bent u op zoek naar een goede, maar eenvoudige en voordelige merlot of zoekt u juist naar een bijzondere fles die het waard is om in uw wijnkelder te bewaren? Bij Grandcruwijnen vindt u altijd een merlot wijn die past bij uw budget, smaak en de gelegenheid waarvoor u deze wilt aanschaffen!

Merlot geldt als een van de klassieke wijnen uit de regio rondom Bordeaux. Langs de vruchtbare oevers van de Dordogne rijpt deze druif al eeuwenlang in de brandende zon die er volop schijnt. Een merlot wijn is een wijn die gemakkelijk drinkt, doordat deze een stuk minder tannine bevat dan zijn Bordeauxse broertje: de cabernet-sauvignon. Merlot wijnen zijn dan ook vrij zacht van aard en structuur. In het boeket van een merlot herkent men altijd iets terug van de geur van bessen, kersen en pruimen met soms een fruitige en soms een wat frissere smaak. De beste wijnhuizen vindt men aan de rechteroevers van de Dordogne, in Saint-Émilion en Pomerols, maar de druif wordt ook met succes aangeplant en geoogst in onder andere Californië, Spanje en Italië. Bij Grandcruwijnen vindt u een brede selectie uit diverse landen.

Dus bent u op zoek naar een goede merlot wijn, bekijk dan het ruime aanbod aan merlot wijnen die Grandcruwijnen in het assortiment heeft. Van subtiele tot meer flamboyante aroma’s en van wijnen van enkele luttele euro’s tot flessen met etiketten van exclusieve wijnhuizen, ze zijn door ons vrijwel altijd direct geïmporteerd waardoor u de allerbeste prijs betaalt!

Laatste recensies

Na lang zoeken kan je ook nog serieuze bordeaux vinden onder de 15- Wat een verrassing was deze wijn. Nog fris en eigenlijk nog een beetje jong. Na paar uurtje kwam de wijn los en heb je een hele knap glas

- Edwin
Bekijk meer recensies