Le Dolcezze di Nanni Cantucci Classici
Regio | |
---|---|
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Omschrijving
De Le Dolcezze di Nanni Cantucci Classici zijn de toscaanse koekjes bij uitstek en wordt wereldwijd gewaardeerd. Ze staan synoniem voor een goede Toscaanse keuken en worden traditioneel gedompeld in een glas dessert wijn maar is natuurlijk ook geweldig bij de thee en en koffie. De bereiding wordt zoals bij alle producten van Le Dolcezze di Nanni wordt met de hand uitgevoerd met inachtneming van de oude regels die de hoge kwaliteit van de Cantucci garanderen. Fris en licht met een delicate smaak zijn perfect om de maaltijd met zoetheid af te sluiten. Lekker bij thee, melk, cappuccino of koffie. De Cantucci's van Le Dolcezze di Nanni worden gekenmerkt door een hoge aanwezigheid van hele gepelde amandelen. Zo geweldig.
De producten zijn gecertificeerd 100% VEGAN, No Colouring (kleurstoffen), No Preservatives (conserveermiddelen), No GMO (Genetisch gemodificeerd), Gluten free en alle gebruikte eieren zijn van vrij uitloop kippen. Middels onze 360-graden en zoom functie kunt op het achterlabel alle verdere product informatie lezen.
Sinds 1959 is Le Dolcezze di Nanni een begri op het gebied van authentieke italiaanse biscuits en taarten (dolce) Het bedrijf is gelegen in Ponte D'Arbia, in het hart van de Val D'Arbia naast de Via Francigena (Toscane) in Sienna. De familie van Marini Giovanni, (door zijn vrienden de "Nanni" genoemd) levert vanaf 1984 aan de fijnproevers over de hele wereld met prachtige producten gebaseerd op de oude banketbakkerstraditie van Siena. De hele ambachtelijke productie van deze heerlijke handgemaakte producten worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen (natuurlijk en zonder conserveermiddelen), maken het gebak en de biscuits van "Nanni" bekend door de fijnproevers en high-end horeca zaken. Kans is zeer groot als u in een Michelin-star restaurant een heerlijke Dolce biscuit krijgt geserveerd dat deze van Le dolcezze di Nanni is. Strikt met de hand gemaakt en beroemd over de hele wereld. De basis wordt nog steeds gekookt in koperen potten en vervolgens, met de hand gevormd, om de smaak en de oude smaken onveranderd te houden. Ricciarelli en Amaretti, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde amandelen, worden gekneed en vervolgens één voor één "geknepen".
Specificaties
Delicatessen Type | Biscuit |
---|---|
Regio | Toscane |
Merk | Dolcezze di Nanni |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Vegan | Ja |
Netto gewicht | 200 gram |