Problemen bij PostNL - Juni 2023

STATUS JUNI 2023

PostNL kent momenteel serieuze vertragingen op drukke dagen (vaak op een maandag) zoals ook vermeld in de krant en het is zelfs op het Journaal geweest. De pakketten worden wel bij ons opgehaald conform afspraak maar als er te veel drukte is worden de containers met de pakketten niet gescand wanneer ze in eerste verzameldepot aankomen.  Uw bestelling krijgt wel  wel een Track&Trace wat aangeeft dat ze bij ons zijn opgehaald maar doordat ze geen volgende scan in het verzamel-depot van PostNL krijgen zijn de pakketten daarna niet meer traceerbaar.

Doordat PostNL de pakketten niet een eerste scan kan het overkomen alsof wij de pakketten niet hebben aangeleverd maar dat is dus absoluut niet het geval. Het beleid van PostNL is om als er al een probleem is met een pakkket of container om deze dan maar even te parkeren zodat de nieuwe zendingen wel goed gaan. Resultaat is dat het dus soms dagen kan duren totdat deze pakketten worden gescand en afgehandeld. 

Het is niet zo dat alles mis gaat maar het gebeurt momenteel significant meer en om die reden adviseren we onze klanten totdat de problemen zijn opgelost bij PostNL om gebruik te maken van DPD of met ons Wijntransport.

Info kunt u ook vinden op: https://allestoringen.nl/storing/postnl/

STATUS JULI 2023

De situatie is weer genormaliseerd bij POSTNL dus wij bieden he verzenden middels PostNL ook weer aan (u kunt kiezen in de checkout welke transporteur u prefeleert.