Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openingstijden winkel klik hier

Wijnen voor kerst online kopen?

Uw Kerstwijnen bestelt u natuurlijk (online) bij Grandcruwijnen. We hebben een specifieke proefdoos samengesteld waarmee u alle kanten uit kunt.

Vanzelfsprekend kunt u ook zelf een keuze maken uit onze ruim 1500 wijnen & champagnes. Om u wat op weg te helpen hebben we al een specifieke selectie gemaakt van wijnen die zeer geschikt, en populair, zijn om te drinken bij uw kerstdiner (klik hier voor onze selectie kerstwijnen). Wilt u advies of heeft u speciale vragen schroom dan niet om ons te contacteren via de mail (info@grandcruwijnen.nl), per telefoon (078 6450615) of via de chat (kijk of we online zijn rechtsonder)

Lees meer

1 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 • Proefdoos wijnen voor kerst-diner

  Maak favoriet

  Proefdoos wijnen voor kerst-diner

  Aanbiedingsprijs: € 132,20

  Normale prijs: € 143,70

  U het eten dan doen wij de Wijn

  Met deze samenstelling kunt u eigenlijk alle kanten op en zult u een 'smashing impression' maken op uw gasten. Aan de wijnen zal het dan zeker niet liggen. Deze proefdoos is voordeliger dan de som van de individuele wijnen en zijn wijnen waar het Grandcruwijnen-team erg trots op is. Al deze wijnen zijn ook individueel te verkrijgen. We hebben speciaal voor uw kerst-diner een prachtige samenstelling gemaakt gebaseerd op een fraaie kerst-diner. Dit is niet zomaar een proefdoos maar een selectie van wijnen waar wij voor 100% achterstaan en zijn daarnaast ook internationaal vermaarde wijnen. Met deze samenstelling kunt u in principe alle kanten op. In de details vindt u informatie over de wijnen en suggesties voor het diner.


  Lees meer

1 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Erg mooi hoor! Natuurlijk nog iets tannines door de jonge leeftijd maar wat een prachtige smaken! Heerlijk zwart fruit met balsamico, dorre bladeren, iets kruidige nasmaak.. fantastisch! Mooi donker van kleur ook. Mocht je in de gelegenheid zijn; probeer deze!

- Dimitri
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen