Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396

Wijnen voor kerst kopen?

Uw Kerst wijnen koopt u natuurlijk bij Grandcruwijnen. We hebben een specifieke proefdoos samengesteld waarmee u alle kanten uit kunt (klik hier voor meer info) maar vanzelfsprekend kunt u ook zelf een keuze maken uit onze ruim 1500 wijnen & champagnes en om u te helpen hebben we een specifieke selectie gemaakt van wijnen die zeer geschikt en populair zijn om te drinken bij uw kerstdiner (klik hier voor selectie kerstwijnen). Wilt u advies of heeft u speciale vragen schroom dan niet om ons te contacteren via de mail (info@grandcruwijnen.nl), per telefoon (078 6450615) of via de chat (kijk of we online zijn rechtsonder)

Lees meer

1 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • Proefdoos wijnen voor kerst-diner

    Maak favoriet

    U het eten dan doen wij de Wijn

    Met deze samenstelling kunt u eigenlijk alle kanten op en zult u een 'smashing impression' maken op uw gasten. Aan de wijnen zal het dan zeker niet liggen. Deze proefdoos is voordeliger dan de som van de individuele wijnen en zijn wijnen waar het Grandcruwijnen-team erg trots op is. Al deze wijnen zijn ook individueel te verkrijgen. We hebben speciaal voor uw kerst-diner een prachtige samenstelling gemaakt gebaseerd op een fraaie kerst-diner. Dit is niet zomaar een proefdoos maar een selectie van wijnen waar wij voor 100% achterstaan en zijn daarnaast ook internationaal vermaarde wijnen. Met deze samenstelling kunt u in principe alle kanten op. In de details vindt u informatie over de wijnen en suggesties voor het diner.


    Lees meer

1 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Voor de prijs geeft deze wijn absoluut een mooi glas. Vol geur en net zo vol smaak. En wat geurt en smaakt er nou doorheen dat ik toch niet lekker vind. Ik kan het niet thuis brengen. Is het de citrus, of het tropisch fruit. Ik weet het niet en is op zeker persoonlijk maar ik vind dat het de hout en vanille overheerst. En daar ben ik nou eenmaal naar op zoek. Dus probeer deze mooie jongen vooral zelf en geef je oordeel.

- Ruud
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen