Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 (0)78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: +31 (0)6 108 34396.

Iberico Pata Negra

Lekker eten en wijn zijn twee zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij verkopen de top onder de Iberico of Pata Negra hammen uit de Bellota D.O van Jambon Eíriz uit Jabugo. De absolute top leverancier van Jambons welke volledig authentiek en met respect worden gemaakt. Gemiddeld 1 varken per Ha die gedurende 18 maanden (ipv de gebruikelijk 6) vrijelijk rond lopen in de uitgestrekte eiken bossen. U kunt bij ons de Iberico hammen kopen welke natuurlijk zijn hand-gesneden en vacuum verpakt, maar ook een stuk ham uit een stuk en zelfs volledige hammen die wij rechtstreeks uit Spanje bij u thuis laten leveren. Alle gesneden producten hebben we op voorraad en leveren we binnen 1 dag.

Aanbieding

2013 Maius Classic Priorat

Aanbiedingsprijs: € 17,95

Normale prijs: € 19,95

Bekijk alle aanbiedingen

5 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • Jamon Iberico Cebo de Campo 100 gr hand gesneden

    Maak favoriet

    13 op voorraad

    De Cebo de Campo Ibérico ham komt van de zwarte varkentjes van Eiriz en deze lopen rond in grote omheinde gebieden en worden bijgevoederd met graan en mais. Ook deze varkentjes hebben een een rijke voeding gekregen van eikels maar doordat ze ook andere regulier voedsel krijgen en minder hoeven rond te struinen is de ham net iets minder delicaat dan de duurdere Bellota. De Cebo de Campo die wij voeren komt van de achterpoot (de Jambon) waarbij het spierweefsel en vet prachtig is geïntegreerd. De hammen zijn fraai dooraderd en hebben een zachte milde smaak. De Ceba de Campo Jambon heeft een fraaie prijs/kwaliteit en zijn significant voordeliger dan de delicate Bellota hammen maar zeker niet significant minder. 


    Lees meer

  • Jamon Iberico Bellota D.O. Summum Jabugo

    Maak favoriet

    27 op voorraad

    Jambon Eiriz Jabugo behoort tot de absolute top-leveranciers van Iberico Bellota hammen. De Jamon Iberico Bellota D.O. Summum 100 gr hand gesneden zit vacuum verpakt in een pakje van 100 gram. De varkens van Eiriz worden pas na 18 maanden geslacht (vele hammen worden gemaakt van varkens die al na 6 maanden worden geslacht!!) en daarvoor hebben ze vrijelijk kunnen rondlopen in het immense natuurgebied van Aracena en zich vol kunnen eten met de eikeltjes in de uitgestrekte eiken bossen. Er loopt gemiddeld een varken op 1 hectare dus dit zegt al heel veel. De ham wordt natuurlijk gedroogd en er wordt alleen gebruik gemaakt van zeezout voor de droging in de open lucht en verder geen chemicaliën of geforceerde droging in droog-kasten. De ham heeft ruim drie jaar gedroogd in de open lucht en is officieel gecertificeerd. Zoals de naam al doet vermoeden is de Summum het top stukje van de Bellota en is natuurlijk hand gesneden. Deze ham komt uit de DOP Jamon de Jabugo (voorheen Jamon de Huelva) en dit is de regio waar de absoluut beste kwaliteit Iberico hammen vandaan komen. THT: 3/10/2017


    Lees meer

  • Lomo Iberico de Bellota Natural Jabugo

    Maak favoriet

    1 op voorraad

    De varkens van Eiriz worden pas na 18 maanden geslacht (vele hammen worden gemaakt van varkens die al na 6 maanden worden geslacht!!) en daarvoor hebben ze vrijelijk kunnen rondlopen in het immense natuurgebied van Aracena en zich vol kunnen eten met de eikeltjes in de uitgestrekte eiken bossen. Er loopt gemiddeld een varken op 1 hectare dus dit zegt al heel veel. De Lomito is het mooiste stukje vlees van de Bellota namelijk het (bellota varkens) haasje oftewel de lende. Ieder varken heeft maar twee van deze haasje dus het is zeer exclusief. Dit is mager vlees, maar wel heel rijk en vol van smaak door het eikeltjes-dieet van de Ibérico varkens. De Lomo Iberico de Bellota Natural is een uniek product wat zeer beperkt te verkrijgen is en is een van de top-producten van Jambon Eiriz. De haasje van het Bellota varken worden in de open lucht voor 4-5 maanden gedroogd en daarna gevacumeerd. Dit is een eer uniek en exclusief product. Het vlees heeft een geweldige haast onbeschrijfelijke delicate smaak. Lekker dun snijden en hiermee zet u een geweldig gerecht voor. THT:29/09/2018
    Lees meer

  • Lomito Iberico de Bellota Jabugo gemarineerd in Peper en Knoflook

    Maak favoriet

    niet op voorraad

    De varkens van Eiriz worden pas na 18 maanden geslacht (vele hammen worden gemaakt van varkens die al na 6 maanden worden geslacht!!) en daarvoor hebben ze vrijelijk kunnen rondlopen in het immense natuurgebied van Aracena en zich vol kunnen eten met de eikeltjes in de uitgestrekte eiken bossen. De Lomito is gelegen aan het uiteinde van de lendene (de haas) en het in het spaanse de Cabecero (zie afbeelding). Het heeft meer vet infiltraties dan de haas (lomo) en is daardoor sappiger. De Lomito Iberico de Bellota is een uniek product wat zeer beperkt te verkrijgen is en is een van de top-producten van Jambon Eiriz. De Lomito van het Bellota varken wordt gedurende 1 week gemarineerd in peper en knoflook en wordt daarna in de open lucht voor 4-5 maanden gedroogd. Dit is een zeer uniek en exclusief product. Het vlees heeft een geweldige haast onbeschrijfelijke delicate smaak. Lekker dun snijden en hiermee zet u een geweldig gerecht voor. THT: 6/7/2017
    Lees meer

  • Jamon Iberico Bellota D.O. Summum Jabugo (~8.5kg)

    Maak favoriet

    2 op voorraad

    Jamon Eiriz Jabugo behoort tot de absolute top-leveranciers van Iberico Bellota hammen. De Jamon Iberico Bellota D.O. Summum is de Grandcru onder de Belotta hammen gemaakt van de achterpoot. De varkens van Eiriz worden pas na 18 maanden geslacht (vele hammen worden gemaakt van varkens die al na 6 maanden worden geslacht!!) en daarvoor hebben ze vrijelijk kunnen rondlopen in het immense natuurgebied van Aracena en zich vol kunnen eten met de eikeltjes in de uitgestrekte eiken bossen. Er loopt gemiddeld een varken op 1 hectare dus dit zegt al heel veel. De ham wordt natuurlijk gedroogd en er wordt alleen gebruik gemaakt van zeezout voor de droging in de open lucht en verder geen chemicaliën of geforceerde droging in droog-kasten. De ham heeft ruim drie jaar gedroogd in de open lucht en is officieel gecertificeerd. De summum is absolute Grandcru onder hammen van het zwarte varkentje (Pata Negra) en heeft internationale al vele awards gewonnen (de Great Taste 3 stars and IFFA gold medal). Het gewicht van deze poten is ca 8.5 kg


    Lees meer

5 artikel(en)

Toon per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Laatste recensies

Reeds enkele flessen van de 2011 Malleolus gedronken, vol, krachtig, complexe neus en afdronk en al zeer lekker om nu te drinken in een zeer groot Bordeaux glas. Wat wil je nog meer van een Ribera.

- Guy
Bekijk meer recensies

Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen