Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

U kunt het proefdocument downloaden van de wijnen welke open staan. Klik op de link:

Proeverij_Grandcruwijnen_5-11-2016

Grandcruwijnen organiseert de jaarlijkse grote wijnproeverij in het prachtige Meeting House gelegen in het historische centrum van Dordrecht. De proeverij is gratis maar u dient wel te zijn ingeschreven om toegang te krijgen. Vanwege de groot aantal verwachte deelnemingen kunnen er per aanmelding 2 personen worden ingeschreven en als de proeverij overschreven is zullen onze bestaande klanten voorrang krijgen.

Tijdens deze grote wijnproeverij zullen we meer dan 100 flessen open hebben staan welke u vrijblijvend kunt proeven. We hebben al bevestiging dat een groot aantal top-wijnhuizen of hun vertegenwoordiger aanwezig zullen zijn waaronder: 

Tevens kunt u ook de Coravin in werking zien. De revolutie in Wijnland waarmee u uit een fles een glaasje kunt 'tappen' zonder de kurk te verwijderen en zonder dat de resterende wijn verminderd in kwaliteit. Ideaal om een glaasje te nemen van een kostbare fles (nb - en deze is gedurende de proeverij ook met korting te verkrijgen).

Datum: Zaterdag 5 November 2016

Tijd: 14.00-19.00 uur
Waar: Het Meeting House- Johan de Wittstraat 2, 3311 KJ Dordrecht

Als u bent ingeschreven ontvang u meer informatie over de proeverij en ook welke wijn-bedrijven aanwezig zullen zijn. U kunt ook ruimschoots voorafgaande aan de proeverij een document downloaden waarin u alle wijnen vindt met specificaties die u tijdens de Proeverij kunt proeven. Het document laat ook ruimte om aantekeningen te maken. Als u bent ingeschreven ontvangt U een een notificatie wanneer het proef-document beschikbaar is. U kunt zich dan al een beetje inlezen en wellicht een selectie maken uit de vele wijnen. U kunt dit document dan uitprinten of meenemen op uw smartphone of tablet.

PS. Nog nooit aan een van onze proeverijen deel genomen? Dan nog even de spelregel: de toegang tot de proeverij is gratis. In ruil daarvoor verwachten wij een minimale afname van 6 flessen.

LET OP: we ervaren in sommige browsers wat problemen met het inschrijf-formulier en ontvangt u een foutmelding. Gelieve ons in dat geval even een mail te sturen met naam, telefoonnummer, deelname met 1 of 2 personen en uw email-adres en dan zullen wij zorgen dragen voor de registratie (email naar: info@grandcruwijnen.nl)


Vul onderstaande gegevens in en u bent hiermee ingeschreven

* Verplichte velden

Laatste recensies

Wat een fraaie wijn. Met vlag en wimpel de winnaar uit de Verdejo proeverij van onze Societeit. Fris, mooi droog, limoentje, wit fruit, knap zuur.

- J.vd Laan
Bekijk meer recensies