Herdade do Sobroso Kruiden Thee Infusion BIO

Herdade do Sobroso ligt in Vidigueira in de regio Alentejo. Dit is een van de oudste wijngebieden in Portugal. In de prachtige Alentejo heeft Herdade do Sobroso een perfecte locatie met zijn wijngaarden gelegen aan de oevers van de rivier de Guadiana. Met zijn 1600 hectare is Herdade do Sobroso een begrip in de regio. De wijnen van de 60 HA HA aan wijngaarden zijn fameus maar ook een het Luxury Wine Hotel van Hedade do Sobroso en de overvloed aan flora en fauna op. 

Op het geweldige natuurdomein van honderden hectares van Herdade do Sobroso zijn uitgebreide bloemenvelden, pijnboombossen en naast geweldige wijnen komt hier ook zeer fraaie hoge kwaliteit jams, kruiden, olijfolie en honing vandaan. De kruiden-thee's van Herdade komen van de kruiden die vrijelijk groeien op het uitgebreide landgoed. Er is geen enkele menselijke interventie en de infusions of kruiden-thee's zijn biologisch gecertificeerd.

We hebben afwisselend (afhankelijk van serizoen en beschikbaarheid) de volgende soort

  • Limoen en Verbena (ook wel bekend onder venuskruid of Ijzerkruid) is een zalige rustgevende en gezonde thee en de gedroogde Limoen en Verbena zijn in de enige 2 ingrediënten.
  • Limoen-Tijm thee is een zalige rustgevende en gezonde thee en het gedroogde Tijm en Limoen zijn de enige 2 ingrediënten. Puur natuur!
  • Citroengras-Globe Amaranth thee is een zalige rustgevende en gezonde thee en het gedroogde cintroengras en de bloemen van de Globe Amaranth zijn de enige 2 ingrediënten. Cintroengras kent u waarschijnlijk wel maar Globe Amaranth is wellicht wat onbekender maar dit is een typische portugese bloem welke ontstekingsremmende eigenschappen heeft en de keel verzacht en helpt bij keelpijn. 

Advies is om 3 gram te gebruiken van de Kruidenthee op 1 liter water van 90 graden en dit 7 minuten te laten trekken en dan is het genieten van de pure natuur in uw glas.

Biologisch gecertificeerd.

Kenmerken
Delicatessen Type Thee
Land Portugal
Wijnhuis Herdade do Sobroso
Biologisch Ja
Vegan Ja
Netto gewicht 100 gram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Herdade do Sobroso Kruiden Thee Infusion BIO
Uw waardering

Grandcruwijnen

Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

Onze online smart sommelier helpt je!

Laatste review

16.05.2022

2021 Domaines Ott by Ott rose

"Heerlijke Provence rosé met veel rood fruit en wat wat grapefruit en ci..." Ingrid

Bekijk product recensie