Hennessy XO Cognac in Giftbox

225,00 185,95
Type Gedistilleerd Whisky
Merk Hennessy
Land Frankrijk
Regio Cognac
Leeftijd Extra, X.O, Napoléon, Hors d'Age of Ancestrale - minstens 6,5 jaar oud
Inhoud 0.7 ltr
Alcohol % 40
Alcoholvrij/arm Nee
Biologisch gecertificeerd Nee
Bekijk alle kenmerken Ontdek meer over dit product

Uitzonderlijke zaken hebben tijd nodig, maar het volstaat niet om simpelweg te wachten. Al sinds 1765 wordt Hennessy geassocieerd met uitmuntendheid en geheimzinnigheid. Achter de strikt gesloten deuren creëert de Hennessy Comité de Dégustation (de proefcommissie die in de cognacwereld geen gelijke kent) een van de meest unieke en elegante assemblages, met dank aan haar onbetaalbare erfenis: de grootste en meest diverse voorraad eaux de vie ter wereld. Deze verfijnde alchemie en unieke kennis zijn de basis voor enkele van de meest bijzondere cognacs. Deze knowhow die al 250 jaar wordt doorgegeven, berust op drie pijlers die elk zijn verheven tot een kunst: de selectie, de rijping en de assemblage van de eaux de vie. Hiermee is Hennessy al 250 jaar in staat om zijn expertise te behouden en vast te leggen en om dankzij de enorme verscheidenheid aan cognacs een unieke stijl te creëren.

De in 2002 gecreëerde, kristalheldere Fine de Cognac is een assemblage die perfect in balans is en eaux de vie combineert. De cognac wordt gekenmerkt door de finesse van florale aroma's en verfijnde fruitige accenten en wordt behouden door een subtiele rijping. Fine de Cognac is de cognac van Hennessy waarin de assemblage, subtiliteit en puurheid het best tot uiting komen.

Fine de Cognac is een assemblage die perfect in balans is en wordt gekenmerkt door verfijnde florale aroma's en fruitige accenten die worden behouden door een subtiele rijping. Drink hem puur, met koud water of met ijs.

LET OP: ALLEEN LEVERBAAR IN NEDERLAND

Meer informatie
Type Gedistilleerd Whisky
Merk Hennessy
Land Frankrijk
Regio Cognac
Leeftijd Extra, X.O, Napoléon, Hors d'Age of Ancestrale - minstens 6,5 jaar oud
Inhoud 0.7 ltr
Alcohol % 40
Alcoholvrij/arm Nee
Biologisch gecertificeerd Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hennessy XO Cognac in Giftbox
Uw waardering

Grandcruwijnen

Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

Onze online smart sommelier helpt je!

Laatste review

18.09.2023

2022 Domaines Paul Mas Claude Val Rose

"Fris zomerwijntje" Jos Swevers

Bekijk product recensie