Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Grandcruwijnen komt met een nieuwe functie: Wijnveilingen! Wat dit precies inhoudt is vrij simpel, wij zetten een (klasse) wijn of een perceel aan wijnen in de veiling waarop u biedt zolang de veiling loopt en u bepaalt zo de prijs. Het beste bod krijgt gegarandeerd de wijn tegen de laatst geboden prijs.

Wanneer is deze functie handig voor mij?

Met wijn veilingen kunt u bepaalde wijnen kopen met extreme korting, die natuurlijk wordt bepaalt door de biedingen die u doet. Met de wijn-veiling bij Grandcruwijnen kunt u zo mogelijk een wijn kopen die die u voor de normale prijs niet snel zult aanschaffen. Wekelijks voegen we een wijn of een pakket aan wijnen in de online-veilig en hier kunt u heel eenvoudig op bieden. 

Hoe kan ik meedoen aan de veiling?

Iedereen die een account heeft bij Grandcruwijnen kan beiden op een te veilen wijn (of wijn-pakket). Het is een zeer eenvoudig proces en het enige wat u hoeft te doen (na te zijn ingelogd) is het uitbrengen van een bod. Dit is een bedrag wat u bovenop het hudige bod uitbrengt. Dus als er een bieding van 15 euro en u doet als extra bod van 1 euro dan wordt het nieuwe bod 16 euro.

Zodra uw bod wordt overboden (iemand brengt een hoger bod uit) dan ontvangt u bericht en kunt besluiten deze weer te overbieden of het zo te laten. Bij iedere wijn in de veiling wordt een datum gemeld tot wanneer de veiling loopt. Als de datum is verlopen dan krijgt de hoogste bieder een bericht en kan dan de wijn aanschaffen tegen het uitgebrachte bod.

Hoe wordt bepaald wanneer ik de wijnveiling heb gewonnen?

Het bod wat u geplaatst heeft is het hoogste bod. Als u niet wordt overboden en de veiling sluit dan is de wijn voor u. Hoelang de veiling duurt verschilt per aanbod en dit wordt weergegeven bij het betreffende bod. Vaak is er een periode van een week maar kan ook slechts een paar dagen zijn. U ziet online tot wanneer de veiling loopt en wat het hoogst geboden bod is tot op heden. U ziet ook wat de prijs is van het betreffende product zoals het bij ons normaal wordt aangeboden.

Waar kan ik de wijnveiling functie vinden?

De wijnveiling functie is te vinden onder auctions. (www.grandcruwijnen.nl/auctions). Als u deze pagina bezoekt worden alle huidige lopende veilingen weergegeven. Ook kunt u op de home-page de veilingen eenvoudig opvragen en met een simpele klik kunt u een bod uitbrengen dus het devies is om regelmatig Grandcruwijnen.nl te bezoeken om zo het actuele aanbod en biedingen te bekijken.

Wijn veiling

Ik heb nog verdere vragen, hoe krijg ik hier antwoorden op?

Als u na het lezen van dit artikel nog eventuele vragen heeft, stuur deze dan naar info@grandcruwijnen.nll en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Laatste recensies

niet te koud drinken om de smaken tot hun recht te laten komen.

- Maarten
Bekijk meer recensies